Pstruh plněný houbami

Jitka a Vlastik Kuchař: Jitka a Vlastik

Ryby 5 názorů

Suroviny

4 pstruzi, 4 plátky anglické slaniny, houby, 1 cibule, máslo, olej, sůl, pepř, sladká mletá paprika, drcený kmín, libeček, kadeřavá petrželka.
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy necháme rozmrazit, důkladně omyjeme, osušíme a nasolíme.

  2. Nakrájíme na plátky cibuli, česnek a houby. Pokud nemáme čerstvé houby, můžeme použít např. houby naložené v soli.

  3. Cibuli s česnekem osmažíme na másle, přidáme houby, orestujeme a na závěr přidáme nasekanou petrželku a libeček. Směs okořeníme drceným kmínem, mletým pepřem, špetkou papriky a solí. (Pokud použijeme houby nakládané v soli, tak směs už nesolíme). Směs dobře promícháme a necháme vychladnout.

  4. Připraveným pstruhům vyplníme břišní dutinu plátkem anglické slaniny a vychladlou houbovou směsí. Aby se nám pstruzi na pánvi nelepili, těsně před pečením je obalíme v hladké mouce.

  5. Ihned dáme na pánev a pečeme z obou stran, až je kůžička krásně křupavá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pstruh plněný houbami

  • Filip Filip(neregistrovaný)

    František Vaške:když domů přivezu z chaty po víkendu chycených 6 pstruhů, nedokážu je najednou sám sníst. nezbývá, než něco dát sousedům, něco udělat hned a něco do mražáku,ať si to můžu udělat přes týden,víš?;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    František Vaške:co se tak rozčiluješ???:-D:-DVždyť to dělat nemusíš;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    František Vaške: fajn, ulov, přivez :-D:-D:-D Já mám to štěstí, že mám zdroj od bratra, znám lidi, který ten z´droj nemáj, divný cooooo :-O:-O;-);-)

    Odpovědět

  • František Vaške František Vaške(neregistrovaný)

    Proboha, už ten začátek receptu : Pstruhy necháme rozmrazit. Hotovo, tečka, končím ! Existuje v ČR v roce 2011 nějaký důvod, proč si cpát do hlavy českou sladkovodní rybu, která není čerstvá ? Jaký je důvod, kupovat ausgerechnet pstruha MRAŽENÉHO !? Nebo je snad autor dokonce takový pašák, že si sám čerstvého pstruha zmrazil ? Nemám slov. Kupte si mraženého pangasa, vážení autoři, to pro vás bude tak akorát. A udělejte si ho s bůčkem a hranolky a polijte kečupem.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Nedávno jsme tady obdivovali pstruha na másle a já koukám, tady taková nádhera! Pstruh je super masíčko, rozhodně si to ukládám!!:yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pstruh na houbách plněný pstruh naložený pstruh pstruh plněný naložené houby ryba na houbach nakladany pstruh recept na pstruha v troubě pstruh na pánvi nejlepší recept na pstruha plněné ryby kucharka pstruh pečený pstruh na houbách nakladane ryby plněná ryba plněný pstruh s hříbky pstruh naložený pečeme pstruha nalozeni pstruha nakladane ryby recepty

Zapomněl/a jsem heslo