Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,76 g |
Tuky | 0,11 g |
Vláknina | 2,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymjw
Moje poznámka
Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymjw
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 14 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 21 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 33 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
ryba s rukolou,
šery rajčata,
šery rajčátka s rukolou,
rukola jako příloha,
florida dort kuchařská pohotovost,
šery rajčata na pánvi,
pečená šeryrajčata,
mozarrella a šery rajčata,
šery rajčata s rukolou salát,
rukola ryba,
rajčata s rukololou,
rajčata s rukolou,
zapečený pangasius s rajčatky a sýrem,
pangasius v rucole,
ryba s cherry rajčátky,
cherry rajčata na pánvi,
rýže s rukolou,
rukola priloha,
pangas a prilohy ryze,
rýže s rucolou
Suroviny:
pangasius,
limetka,
olej,
sůl,
pepř,
rajče cherry,
rukola,
rýže,
cibule,
víno bílé,
vývar,
šafrán,
sůl,
olej
Komentáře (3)