Barevná quinoa s rajčátky, rukolou a olivami

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Přílohy 0 názorů

Suroviny

1 hrnek směsi bílé a hnědé quinoi
sůl
pepř
2 jarní cibulky
asi 12 třešňových rajčátek
2 hrsti rukoly
1/2 žluté papriky
asi 15 černých oliv
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Quinou dobře propláchneme v cedníku vodou, necháme okapat, vložíme do hrnce, zalijeme 1,5 hrnkem vody, lehce osolíme a necháme 10 minut vařit. Pak vypneme a necháme ještě 5 minut pod pokličkou dojít.

  2. Cibulky nakrájíme na nudličky, papriku na proužky, rajčátka a olivy přepůlíme.
    V pánvi zahřejeme trochu oleje, vhodíme cibulky, papriku, rajčátka, olivy a opranou a okapanou rukolu.
    Restujeme velmi krátce, 1-2 minuty, jen aby rukola zavadla a všechna a zelenina se prohřála.
    Pak vmícháme vařenou quinou, osolíme, opepříme a podáváme buď samotné nebo jako přílohu k masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 115 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Barevná quinoa s rajčátky, rukolou a olivami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: quinoa s olivami fazolová polévka s uzeninou quinoa recept

Zapomněl/a jsem heslo