Kančí hřbet s brusinkami
Pokud milujete zvěřinu a troufnete si na přípravu divočáka, vyzkoušejte náš recept - divočáka zde doplňuje smetanová omáčka s pečenou zeleninou, kousky anglické slaniny a upečená jablka plněná brusinkami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 828 kJ / 3 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,04 g |
Tuky | 282,27 g |
Vláknina | 37,95 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 131,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí hřbet s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jxy
Moje poznámka
Kančí hřbet s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jxy
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 14 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 23 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 24 minutami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 25 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 2 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 2 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 2 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 5 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 7 hodinami
Tématické fráze:
kančí maso recepty,
kančí maso,
kanci pecene,
recepty z kančího masa,
kančí kotlety recept,
recepty kančí maso,
pečený kanec,
videorecepty net,
kanec recepty,
recepty na kančí maso,
recepty zvěřina kančí žebro,
kančí maso recept,
kančí pečeně recept,
recept na kančí maso,
zvěřina recepty,
kanec recept,
recepty kanec,
recepty z kančího,
recept kančí maso,
pečené kančí maso
Suroviny:
slanina,
cibule,
koření na zvěřinu,
jalovec,
zelenina kořenová,
smetana ke šlehání,
víno červené,
máslo,
citron,
kompot brusinkový,
jablko,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (10)
Jen jsem také mraženou zeleninu vyměnila za klasiku (mrkev,celer,petržel), ale když člověk nemá doma čerstvou, asi přijde vhod i mražená.
A koření Hubert, jsem doma nenašla tak jsem dala Divočinu (obsahuje už i jalovec).
Jablíčka by s kouskem šlehačky mohla být i jako dobrý dezert :)