Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety nejdrive stahneme z kuze, pote okorenime z obou stran namichanou smesi suseneho rozmarynu, curry, hnedeho cukru, seminek papricek, soli a cerstve pomleteho cerneho pepre. Smes by mela byt ostra a nasladla. Nechame v lednici nejmene hodinku ulezet.
Krok 2: Pote rybku dame do pekacku, jehoz dno jsme pokladli maslem a zhruba jednou lzici kokosoveho oleje ( Nemusi byt, ale maslo se neprepaluje ).
Krok 3: Vymackame stavu z pomerancu a duzinou poklademe vrsek ryby.
Krok 4: Dame zhruba na 25 minut zapect do trouby, az se nam vytvori jemna zlatava kurcicka. Po upeceni rybu vyjmeme a uchovame v teple.
Krok 5: Stavu slijeme, dokorenime malou lzickou jiz namichane smesi a jemne zahustime svetlou jiskou. JISKA: Udelame, podle zvyklosti, maslo, mouka, pripadne trochu oleje. Podavame s varenym chrestem a bramburky, vse prelite omackou z pomerancu a cerstvou italskou petrzelkou. Hodi se lepe, nez kaderava, protoze ma chut citronu.
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
Moje poznámka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 18 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 25 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 29 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 31 minutami
Jablkový křen
cookamater před 43 minutami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 13 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Tématické fráze:
ryba haddock,
mrazit špenát,
haddock recept,
jak zamrazit špenát,
jak mrazit špenát,
losos s hráškovým piré,
haddock ryba,
jak mrazit ryby,
recept na hadock,
mrazíme lečo,
haddock+ryba,
špenát mrazíme,
jak zamrazit žampiony
Suroviny:
ryba,
pomeranče,
máslo,
olej kokosový,
sůl,
pepř,
rozmarýn sušený,
curry,
cukr hnědý,
mouka
Komentáře (20)
P.S. vychytávka s jíškou:skvělááá
Já už mám jíšku v srdíčkové silikonové formě na led z Ikea (cca 35 Kč) a děkuji za bezva vychytávku, nikdy by mě nenapadlo mrazit jíšku.Jako mamina oceňuji, že je to přírodní a za pár korun.
DANI DÍKY
Danka, máš to pekné!
Jinak nemám slov k receptu, krása, nádhera...
Vychytávka s jíškou je geniální, ještě mě napadá dát ji po vychladnutí do formiček na led a dávkovat.