Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (114×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 110 kJ / 504 kcal
Bílkoviny7,01 g
Tuky22,71 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,30 g
Sacharidy65,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kimlo kimlo

28. 1. 2024 19:06

Vynikajúce a chutné jedlo, robil som v remoske, príloha selské zelí od @cathleen, výborná kombinácia, vďaka za recept, pridávam foto…:yes:

tara23

22. 4. 2023 13:58

moc jsme si pochutnali

ivulinka ivulinka

6. 1. 2023 23:25

Michal_amater: děkuji za komentář, cibulí nic nezkazíte;-)

Michal_amater

6. 1. 2023 23:19

Mám rád jednoduché recepty, vyzkoušeno a chutné. Fotku jsem přidal, do oblíbených receptů uloženo. Příště dám více cibule.

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 8. 2022 07:38

:-)<3:yes::yes: Pěkný recept i provedení - krásné foto :-K

ivulinka ivulinka

6. 1. 2019 21:49

Pavli a Nadi, jsem ráda, že se vám recept líbí. Když nevím, co uvařit, ráda sáhnu po tomto receptě, je to příjemná změna a děkuji vám oběma:-K

Nadja Nadja

6. 1. 2019 21:11

U nás se marináda ujala; sice jsem si ji trochu poupravila, ale je výborná. Tak na Nový rok byla krkovička, v pátek jsem s touto marinádou dělala kuřecí stehna a dnes tresku. <3

mimosa mimosa

6. 1. 2019 12:58

Je to opravdu moc dobré,dávám boda i fotku

ivulinka ivulinka

1. 1. 2019 20:59

Nadja: Nadi, děkuji, moc mě těší:-K

Nadja Nadja

1. 1. 2019 20:44

Na Nový rok mám vždy přichystané vepřové, tak jsem 29.12. udělala vepřové kostky na kmíně s rýží a dnes jsem vzala krkovičku. Hledala jsem nějaký nevšední recept, a narazila jsem na tento. Vsadila jsem na něj a udělala jsem dobře - všem moc chutnalo. Měla jsem 4 plátky a byli jsme jen tři, ten čtvrtý plátek snědl Petr ještě k večeři a prý musím udělat znovu. <3<3<3

ivulinka ivulinka

12. 6. 2018 09:44

cathleen: to mě těší:-K:-*

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 6. 2018 09:29

Včera jsme pekli 4 plátky v remosce (bez naklepávání masa) - opravdu výborné, díky:-K

ivulinka ivulinka

7. 1. 2018 21:26

Iva159: já vím, je to výborné. Děkuji za komentář:-K

Iva159

6. 1. 2018 19:59

Výborný, mohu vřele doporučit :-8:yes:

Denisa

28. 7. 2017 11:12

Peče se to prosím přiklopené? Vypadá to luxusně!<3

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv