Listový závin bez překládání
Těsto je univerzální, chuťově neutrální, není v něm cukr a tak se může plnit sladkými i slanými náplněmi. Těsto nenecháváme zbytečně v teple, je dobré ho vkládat do trouby co nejchladnější, potom více lístkuje.
Suroviny pro 3 kusy
3 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 10 192 kJ / 2 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,84 g |
Tuky | 140,61 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 757 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 234,99 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2023 21:39
12. 10. 2023 08:28
30. 8. 2023 08:14
24. 5. 2016 11:10
8. 3. 2013 21:48
8. 3. 2013 18:14
9. 9. 2012 10:58
18. 6. 2012 09:09
16. 4. 2010 20:10
16. 4. 2010 18:26
18. 11. 2009 17:22
10. 7. 2008 20:31
10. 7. 2008 20:29
10. 7. 2008 20:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 34 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 53 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Desatero rad na téma štrúdl: Jablečný závin podávejte s vanilkovou omáčkou, šlehačkou nebo zmrzlinou
Další recepty
Tématické fráze: listový závin jablečný štrůdl z listového těsta listové těsto bez překládání listový závin s tvarohem štrůdl s mákem štrůdl s tvarohem jablečný závin s tvarohem překládání listového těsta listový závin s jablky jablečný štrůdl s tvarohem překládaný štrůdl listový závin s mákem pečení listového těsta listové těsto s mákem listový jablečný závin lístový štrůdl jablečný závin recept štrůdl s tvarohem a jablky jablečný závin s mákem jablečný štrůdl s mákem
Suroviny: mouka hladká, tuk hera, voda, ocet, žloutek, sůl, vejce
Listový závin bez překládání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljM
14 názorů