Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 896 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,18 g |
Tuky | 45,56 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB22
Moje poznámka
Mrkvové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB22
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 26 minutami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 38 minutami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 4 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 5 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 5 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
mrkvove karbanatky,
karbanátky s mrkví,
mrkvove karbanatky s tvarohem,
masove karbanatky s mrkvi,
karbenátky s mrkví,
mrkvové karbenátky,
mrkvové karbanátky do trouby,
mrkvový karbanátek,
mrkvový karbanátky,
mrkvové karbanátky v troube,
karbanátky s mrkvi v troubě,
brokolicovo mrkvove karbanatky,
mrkvové karbanátky vločky,
mrkvové karbanátky recept,
recepty na mrkvové karbenátky pečené v troubě,
karbanatek s mrkvi,
mrkvové karbanátky bez vajec,
mrkvové recepty,
karbanátky s mrkví z trouby,
masovo mrkvové karbanátky
Suroviny:
maso mleté,
mrkev,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (5)