Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvové karbanátky II.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 6. 2009 22:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 663 kJ / 397 kcal
Bílkoviny20,05 g
Tuky12,58 g
Vláknina16,85 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy42,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsou hotové, nepoznáte, že jsou jen z mrkve. Můžou se přidat do směsi 2 lžíce sterilovaného hrášku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Z-Zuzi

6. 4. 2011 21:23

tak dnes jsem vařila k obědu a bylo to vážně výborné!

peercova

6. 3. 2010 18:07

no kdoby to byl rek ze jde z mrkve takova mnamka bodik pridelen ale to nestaci jeste aspon +5 k tomu:yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova

13. 6. 2009 21:54

No, určitě se tomu nebudu bránit, mrkvičku mám ráda a tohle je fakt moc zajímavý recept;-)

Jaruna18

13. 6. 2009 21:38

Jani R.,klidně to zkus.Dnes jsem jeden karbanátek dala ochutnat známému,a vůbec nepoznal z čeho to je a nevěřil,že tam není maso.To koření do mletého masa tomu dává skvělou chuť.Jo a dík za pochvalu.:-)

magdalenka

12. 6. 2009 18:40

Jani R., ja som kedysi bola tiež skeptická...mrkva je zaujímavá a opomínaná zelenina, ak z nej spravíš sladký koláč, je úžasný. Ak karbanátky, zas je to úplne o inom. Vôbec to nie je sladké, ani náhodou! Ale ja tu ciboľu osmažím, myslím že tomu dáva tú dobrú príchuť...

Katarinka

12. 6. 2009 13:12

Zeleninové karbonátky sú výborné.So zemiakovou kašou a šalátikom.Mňam:-p

JanaDorazinova

12. 6. 2009 12:56

Nádherný fotopostup. Včera jsem vůbec neměla čas kouknout, pokud to tady bylo. Nikdy jsem nic podobného nejedla, jakou to má chuť? Není to moc sladké? Opravdu, moc zajímavý recept!!;-):yes:+

magdalenka

12. 6. 2009 10:53

Jarunka, máš odlišný postup, ty strúhaš uvarenú mrkvu...OK. Určite aj Ty máš averziu voči okopírovaným, od slova do slova, receptom a o tom nemôže byť ani reči.
Ja som sa tiež čudovala, že to tu nie je...naučila som sa to v Čechách variť. Mäso to síce nie je, ale sporadicky sa to dá...a hlavne, je to bez cholesterolu...;-)
Pekný deň Ti želám!

Jaruna18

11. 6. 2009 22:26

Magdalenko,teď jsem našla Tvoje skoro stejné karbanátky v zeleninových jídlech.Tak promiň,chtěla jsem je sem dát už dříve,ale čekala jsem až je budu dělat.Opravdu jsem je od Tebe neopsala.Napadlo mě to až teď,podívat se jestli tady už nejsou.:-S:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mrkvové karbanátky pikantní mrkvové karbanátky recept mrkvové karbanátky s mletým masem mrkvový karbanátek mrkvové recepty mrkvove karbenatky mrkvové karbanátky recept karbanátky s mrkví karbanátky z mrkve karbanátky mrkvové raw karbanátky mrkvové smaženky smažené mrkvové karbanátky mrkvové karbanátky s masem mrkvove pokrmy mrkové karbanátky top recept mrkvove karbenatky mrkvové karbanátky s tofu pohankove karbanatky s mrkví mrkvosyrove karbanátky recept

Suroviny: mrkev, vejce, cibule, česnek, mouka hladká, koření na mleté maso, strouhanka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Mrkvové karbanátky II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0oW