Roštěnky

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 5 názorů

43

Suroviny

6 plátků vepřového masa
1 lžíce hořčice
1 cibule
vývar z masoxu
pepř
sůl
jíška
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso dobře naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zakapeme olejem. Necháme chvíli odležet.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme z obou stran. Podlijeme vývarem a maso dusíme doměkka. Pak přidáme hořčici a zahustíme tmavší jíškou, kterou jsme připravili ze sádla a z hladké mouky. Podle potřeby podlijeme trochou vody. Podáváme s brambory nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Roštěnky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo