Roštěnky

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 5 názorů

43

Suroviny

6 plátků vepřového masa
1 lžíce hořčice
1 cibule
vývar z masoxu
pepř
sůl
jíška
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso dobře naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zakapeme olejem. Necháme chvíli odležet.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme z obou stran. Podlijeme vývarem a maso dusíme doměkka. Pak přidáme hořčici a zahustíme tmavší jíškou, kterou jsme připravili ze sádla a z hladké mouky. Podle potřeby podlijeme trochou vody. Podáváme s brambory nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Roštěnky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky vepřová roštěná roštěnky z vepřového masa vepřové roštěnky roštěná s rýží roštěnka z vepřového masa vepřové přírodní jako roštěnka recept roštěnky vepřová roštěnka vepřová roštěná recept roštěnky s rýží rostena z veproveho vepřové plátky jako roštěná roštěnky z vepřoveho vepřové roštěnky s rýží roštěná vepřová roštěná s rýží recept roštěná z vepřového masa recept roštěnky recept

Zapomněl/a jsem heslo