Kapří karbanátky

Amadeus Kuchař: Amadeus

Ryby 10 názorů

Suroviny

1 kg filety z kapra
300 g bůčku
2 vejce
100 g balkánského sýra
cibule
česnek
sůl
pepř
drcený kmín
majoránka
hořčice
strouhanka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z filetů odstraníme velké kosti.

  2. Maso umeleme s bůčkem, česnekem a cibulí.

  3. Přidáme ostatní ingredience, strouhanku a tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a usmažíme.

    Příloha : brambory

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapří karbanátky

Tématické fráze: kapri karbenatky karbenátky z kapra karbanátek z kapra kapri karbanatek kapr karbanatky rybi karbanatky s buckem kapri recepty karbenatek z kapra karbenatky s kapra karbenátky z z kapra kaprikarbanatky karbanátek s kapra kapří karbenátek rybí karbanátky z kapra maso vhodné na karbanátky recept na kapří karbanátek karbanátky zkapra karbanátky kapr karbanátky z kapra a brambor recepty s z kapra