Kapr se slaninou na bramborách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr se slaninou na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxW5
Moje poznámka
Kapr se slaninou na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxW5
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 4 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 4 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 4 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 4 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 4 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 4 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 5 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 6 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 7 hodinami
Tématické fráze:
kapr se slaninou,
recep na kapra,
babicovy dobroty recepty kapr,
kapr na slanině,
jak se peče kapr s kůží,
recep kapr,
babicovy dobroty kapr,
řízek z kapra z kůží,
kapr s bramborem,
kapr recep,
kapr s kůží,
kapr na bramborech,
kapr a brambory,
kapr s brambory,
kapr na bramborach a smetane,
recep na kuže na smetane,
recept kapr s kuzi,
kapr na slanin,
kapr se slaninou recept,
kapr smetana brambory
Suroviny:
kapr,
brambory,
slanina anglická,
smetana,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej,
petrželka
Komentáře (5)