Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,39 g |
Tuky | 45,68 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Moje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 4 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 6 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 20 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 32 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 4 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 5 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 13 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 13 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 18 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 19 hodinami
Tématické fráze:
bylinky na maso,
bylinky pod maso,
byliny na maso,
bilinky na maso,
maso na bylinkách,
bylinky na hovězí maso,
maso a bylinky,
bylinky k masu,
bylinka na maso,
bylinky a maso,
jake bylinky pod na maso,
jaké bylinky na maso,
bylinky recepty,
čerstvé bylinky na maso,
bylinky do masa,
hovězí maso na bylinkách,
byliny na maso recepty,
bylinky na masa,
bylinky maso,
jake bylinky na hovezi maso
Suroviny:
kližka hovězí,
krkovice vepřová,
tuk,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
hříbky sušené,
víno červené,
mrkev,
mouka hladká,
rozmarýn
Komentáře (27)
REBI-s tím PH jsem hrozně zviklaná a nahlodaná
takže ...ukládám
a bude to moc dobré. Dávám ti krásnej 10.bod
PAJASKO-je opravdu rozdíl,dělat v papiňáku a klasicky v hrnci na sporáku