

Debrecínský guláš dobrý
Suroviny 4 porce
- 500 g vepřového plecka bez kosti
- 2 cibule
- 2 lžíce oleje
- 1 nožička párku
- 1 malý rajčatový protlak
- 2 větší papriky
- 100 ml smetany
- 1 lžíce hladké mouky
- 2 stroužky česneku
- mletá paprika
- drcený kmín
- sůl
Postup přípravy receptu
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky.
Kostky osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou.
Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké.
Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Doporučená příloha: těstoviny a kompot nebo ovocný salát.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Debrecínský guláš dobrý
-
musím vás asi zklamat ano jsem to já na mimibazau Marcela,JE SUPER JAK JE NEKDO VŠIMAVEJ.A ABYCH NĚKOMU ŠLOHLA FOTKU FAKT NE
.Takže Marcela LHOTSKÁ NA MIMIBAZARU KOKO1
-
Ja by som zmenila meno receptu vynechaním slova dobrý, pretože sa mi to zdá, že ostatné recepty sú zlé. Myslím, že zlé recepty nikto neuvádza.
Bolo by dobré pred uverejnením trochu myslieť na dopad na čitateľov.
V Nemecku je tento guláš známy ako "Debrecziner Gulasch", je z hovädzieho mäsa a okrem iných ingrediencií obsahuje Debrecziner Wurst. Podľa toho je aj názov.
Tu v ingredienciách sú len párky bez udania druhu.
-
Pokud se jmenuješ na MIMIBAZARU MARCELA L./koko1/, tak je vše v pořádku, ale pokud ne A TOTO STEJNÉ FOTO je na Mimibazaru a recept se jmenuje "DEBRECÍNSKÉ RAGU Z VEPŘOVÉHO MASA", tak je to šlohnutá fotka