Zapečené večky, nebo tousty s liškama
Suroviny
Porce: podle strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 2 707 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,67 g |
Tuky | 57,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lišky, které jsme našli jsem chtěla použít samostatně a protože mi zbyla polovina veky, tak jsem improvizovala a byla k večeři tato dobrota s kterou se chci s váma podělit-doporučuji!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2011 21:21
23. 7. 2011 11:55
23. 7. 2011 11:29
23. 7. 2011 06:04
23. 7. 2011 05:53
23. 7. 2011 01:07
22. 7. 2011 21:47
22. 7. 2011 21:28
ale jinak..dobrota jistojistě
22. 7. 2011 21:26
22. 7. 2011 21:25
Jinak vám všem děkuji a vyzkoušejte to, je to opravdu delikatésa
22. 7. 2011 20:29
22. 7. 2011 20:26
22. 7. 2011 20:21
22. 7. 2011 19:52
22. 7. 2011 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 20 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 41 minutami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 4 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Další recepty
Tématické fráze: zapečené tousty s mletým masem tousty z hub tousty recepty zapečený tousty na plechu v troubě zapecena vecka zapečené tousty tousty s houbami zapečená večka se sýrem zapečené toasty houbové tousty s masem zapečené večky se sýrem lišky recepty zapecene chlebickove vecky večka se syrem zapečena tousty houbami zapečené tousty s houbami zapečené houbové tousty co z chlébíčkové večky večka se sýrem smažená na oleji zapečené tousty se sýrem v misce
Suroviny: veka, houby lišky, cibulka lahůdková, česnek, slanina anglická, sýr tvrdý, pepř, máslo, olej, sůl, petrželka
Zapečené večky, nebo tousty s liškama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwl5
15 názorů