Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 901 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 178,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Moje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 10 minutami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 18 minutami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Tématické fráze:
polentovy knedlik recept,
polentový knedlík,
recept polentovy knedlik,
špičaté zelí recepty,
varianty vepro knedlo zelo recept,
lilkové knedlíky recept,
polenta polotovar recepty,
varit se skodou,
lilek-jako polotovar,
knedlo zelo s kysanym zelim,
recepty -vepřo, knedlo,zelo,
polentovy knedlik se zelim,
knedlo lilek zeli,
recept lilko,knedlo zelo,
recept špičaté zelí,
polentovy knedlik recepty,
online knedlo zelo,
zeli spicate recept
Suroviny:
mléko,
voda,
polenta,
vývar zeleninový,
lilek,
česnek,
olej olivový,
sůl,
zelí kysané
Komentáře (12)
Polentu jsem taky nějak dlouho nedělala
Proč podivíni...?Tolerujme i jiné chuťové variace a neodsuzujme...!
Bylo to dobré.
Určitě bych hned neodsuzovala jinou variantu receptu,aniž by kdo okusil...
A jinak,u nás se pěstuje špičaté červené zelí,které po naložení(kysané) je tak dobré,plné vitamínů,že je ho škoda vařit.Kolikrát ho dávám jen tak zasyrova jako přílohu...