Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vycpané papriky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy odležení 2 hodiny, grilování 12 minut, příprava 10

odležení 2 hodiny, grilování 12 minut, příprava 10

4. 8. 2011 18:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 166 kJ / 1 952 kcal
Bílkoviny79,57 g
Tuky114,37 g
Vláknina30,76 g
Cholesterol 363 mg
Sodík 6,29 g
Sůl15,43 g
Sacharidy136,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vůbec se nelekejte,když Vám začne náplň vytékat z paprik ven-to se jen celá směs rozpouští!Je ale lepší po grilování nechat papriky chvíli ležet, aby směs zase ztuhla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mirule Mirule

5. 8. 2011 14:03

+:yes::yes: to brzy vyzkouším:-p;-)

Fantom

4. 8. 2011 23:37

dělám taky něco podobného ze soft sýru a taky to je ňamka;-):yes: +

marcik marcik

4. 8. 2011 18:15

dávám prvního bodíka+:yes:. dělám a je to výborné, dělám s fetou, bez lučiny a ještě do toho rozklepnu jedno vajíčko, aby to lépe drželo;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilování paprik grilování papriky plněné papriky lučinou papriky recept pečené papriky s lučinou paprika s lučinou plněná paprika na grilování papriky plnene lučinou malé papriky grilování plněné papriky náplň do pečených paprik zapečené papriky s lučinou papriky - grilování , náplň směs do plněných paprik grilování paprika grilování sýr v paprice papriky s lučinou grilované papriky plněné lučinou recepty s paprik grilovanipaprik

Suroviny: paprika čerstvá červená, sýr balkánský, lučina, olej olivový, česnek, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vycpané papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgxp