Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
Moje poznámka
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečene koleno na pive,
pečené koleno na pivu,
pečené vepřové koleno na pivě,
pečené vepřové koleno na pivu,
koleno pečené na pivě,
recept pečené koleno na pivě,
vepřové koleno pečené na pivě,
pečené koleno v pomalém hrnci,
pečená kolena na pivu,
vepřové koleno na pivě,
koleno na pivě,
koleno pečené na pivu,
koleno na pivu,
vepřové koleno na pivu,
pečené vepřové koleno recept,
vepřové koleno na pivu a medu,
pečené vepřové koleno v pomalém hrnci,
pečené koleno,
pomalé pečeni vepřového kolena,
pečené vepřové koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
sůl,
koření oregáno,
pivo světlé,
hořčice,
křen,
chléb
Komentáře (11)
První:Proč nepředvářet v tlakovém hrnci?Je to přece rychlejší a pak dopéct v troubě, rychleji za pomoci horkého vzduchu. ušetřím si čas a nespotřebuju tolik elekr.energie
Druhý: Jaké pivo? Světlé, černé, 10° nebo 12°?