Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Koleno jsem vykostil den předem, nasolil pragandou, nechal uzrát, a proto je upečené koleno na řezu růžové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

olino53

29. 8. 2009 17:36

Podobný recept znám, je to skvělá "chuťovka":-p:-p:-p. To si zaslouží ocenit bodem:yes:;-).

Iriska

16. 6. 2009 16:09

Jendo,když vidím takovou dobrotu, kašlu na to jak vypadám. Ale pak ty výčitky :-// Super recept za bodíka :yes: Jinak nic proti Klasiku. Manžel jiné nepije. Prý tak neleze do hlavy :-p

Eliza

20. 5. 2009 21:38

Dej pokoj s tou dokřupava vypečenou kůrčičkou, ty pokušiteli...:-D:-D:-D Ách jo, jak mám skloubit touhu dobře vypadat a chuť dobře jíst...:-?:-O:-S

Jenda1

20. 5. 2009 20:40

Všem moc děkuji za komentáře a bodíky;-):yes:.
Eli, pokud odstraníš to nejlepší, krásně do křupava vypečenou kůžičku provoněnou podkožním tukem:-p, tak jsi téměř na "šunce":-);-). A když si voňavé, "téměř" dietní, masíčko dáš s domácím kysaným zelím, tak není co řešit, to je mňamka:-p:-p. Dnes jsem si k večeři usmažil šťavnaťoučké kuřecí stehenní řízky a k nim to domácí kyselé zelí. Strašně mi to chutná:-p:-p:-p a znáš to:-?, zkrátka dostaneš na něco chuť:-p:-p, tělo si o to přímo řekne:-O. Takže jsem smažil:-)).

Eliza

20. 5. 2009 19:32

Tak v tomhle případě si musím povzdechnout stejně jako u gulášku... Ale vždycky jsem žila v domnění, že koleno je libové a v podstatě dietní (tedy alespoň mi tak připadalo ;-) ), takže ukládám a Ď za recept!! :-p
Jendo, fotečky opět do-ko-na-lé!! :-)

Jenda1

20. 5. 2009 15:37

Ašino, jedná se o rychlosůl, která se používá při zpracování salámů a uzeného masa. Maso se nasolí a nechá v chladnu uzrát. Délka zrání je odvislá od druhu a množství masa. Maso po prozrání má načervenalou barvu. Já tuto rychlosůl kupuji v drogerii ve čtvrtkilovém balení a má název PRAGANDA:-).

Ašina

20. 5. 2009 14:38

Dobrý den Jendo, chtěla jsem se zeptat. Co je to ta PRAGANDA a kde se to kupuje. Děkuji za informaci. A.H.

mirca75

20. 5. 2009 14:18

Jendo1:yes:vypadá to báječně a jedle,ale na figuru do plavek to asi nebude;-(.Tedy ne že by mi ta pěkná porička až tak uškodila;-),ale jak se znám budu chodit ochutnávat až na dno pekáčku no a to pak bude to moje tělíčko vypadat:-D:-D.Dávám do oblíbených a schovám na některou z oslav,které máme před sebou,tam nás na to bude víc;-):-D

dzungila

19. 5. 2009 22:42

Jendo, to je zase mňamka!:-p
Jak jinak, než bodíka a brzy vyzkouším!:yes:

Bibinka

19. 5. 2009 22:18

Jendo, jsem ráda, že jsem se na ty brambory zeptala, protože s tím kari to neznám a je to báječnej fígl, který se mi moc zamlouvá, protože bývají brambory takové barevně"vyblité". Zase jsem se přiučila díky:yes:;-)

Pejli

19. 5. 2009 21:26

NO to je možné, kozlíka černého miluju, ale jak slyším KLASIK :-p se mi ježí husí skůra :-D :-D, ale na chuti to určitě extra neubere :-D

Jenda1

19. 5. 2009 21:20

Pavli, Klasik vychází ze stejné brány jako Radegast;-).

Pejli

19. 5. 2009 20:52

je to nádhera, ale místo toho klasika!!Jendo!! RADEGAST!!! :-8

JanaDorazinova

19. 5. 2009 19:43

A sakra, to je vychytávka!!! Kari koření?:-O Jendo, myslím, že na zahrádku tě je fakt škoda:-O:-O:-)):-D:yes::yes::yes::yes::yes::yes: Kolínko, no, zase slintám:-p

pipre

19. 5. 2009 19:26

Jendo, jak jinak, než, že musím dát 1* a bod k tomu :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koleno na pivu vepřové koleno na pivu pečené koleno na pivu koleno na pivě pečené koleno na pivě grilované uzené koleno rychlosůl kolena na pivu recept koleno praganda pečené vepřové koleno na pivu uzene koleno na pivu grilované koleno recept grilované koleno na pivě vepřové koleno na pivě grilované koleno na pivu recepty koleno chuťovky k pivu recepty recept na vepřové koleno pivu pečené vepřové koleno na pivě

Suroviny: koleno vepřové, sůl, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, pepř čtyř barev, cibule, česnek, pivo světlé, pivo černé

TopRecepty.cz

Koleno v pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjo3