Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 054 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,54 g |
Tuky | 23,40 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 167,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EK3v
Moje poznámka
Gnocchi s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EK3v
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
noky s tunakem,
gnochi s tuňákem,
gnocchi se zeleninou,
gnocchi,
cnochy,
gnocchi zdravě,
gnocchi s,
recepty s tuňákem,
celozrnne gnocchi,
gnocchi recept,
gnoči a zakysaná smetana,
zapečené gnocchi s tuňákem,
zdravé gnocchi,
gnochy s tuňákem,
gnochi s tunakem recept,
recept gnočchi,
gnochi se zeleninou a tunakem,
tunak se zelenině,
gnochi s tunakm,
gnocchi s rajčaty a tuňákem
Suroviny:
gnocchi,
mrkev,
celer,
pórek,
tuňák v oleji,
máslo,
smetana zakysaná,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Jednoduché,rychlé,zdravé.Není co vytknout.