Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 148 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,63 g |
Tuky | 390,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 986 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 127,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 2 - 3 hodiny před zdobením si uvaříme puding. Mléko, cukr, 2 pudinky na hustou kaši. Vše přelijeme do jiné nádoby, uhladíme, pomalu ze strany lijeme studenou vodu, necháme vychladnout. Voda nám zabrání škraloupu. Do stejné místnosti dáme obě másla a čekáme na stejnou teplotu.
Krok 2: Když je vše vychladlé, rozehřáté, připravíme si krém ke zdobení. Vodu z nádoby vylijeme, puding dáme do větší, vyšší nádoby a šleháme elektrickým šlehačem na kaši. Pak pomalu přidáváme máslo, stále vše šleháme. Pokud je krém málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr, já dávám tak lžičku.
Zveřejněno 27. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Moje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Nejnovější recepty
Banánový chlebíček
Přidáno před 2 minutami
Boršč na neděli
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažený Hermelín
Kajkajak před 7 minutami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
martianekk před 8 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Sarinka56 před 12 minutami
Medovo - jablečné muffiny
Anninkakuchar před 18 minutami
Kávový perník s rumem a ovocem
Ellen1 před 57 minutami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
zackovam před 59 minutami
Brambory s tvarohem
Piedra před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
catmilena před 2 hodinami
Pórková polévka krémová
Valis před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Zama_K před 2 hodinami
Tématické fráze:
apstraktní dorty,
abstaktní dort,
dort dojté srdce,
abstraktní zdobení,
abstraktní zdobení dortů,
dorty s fotopostupem,
dort,
dort recepty zdobení
Suroviny:
korpus,
šlehačka,
ztužovač,
mandarinky,
alginátové ovoce,
kokos,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
tuk perla,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo
Komentáře (15)