Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 148 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,63 g |
Tuky | 390,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 986 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 127,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 2 - 3 hodiny před zdobením si uvaříme puding. Mléko, cukr, 2 pudinky na hustou kaši. Vše přelijeme do jiné nádoby, uhladíme, pomalu ze strany lijeme studenou vodu, necháme vychladnout. Voda nám zabrání škraloupu. Do stejné místnosti dáme obě másla a čekáme na stejnou teplotu.
Krok 2: Když je vše vychladlé, rozehřáté, připravíme si krém ke zdobení. Vodu z nádoby vylijeme, puding dáme do větší, vyšší nádoby a šleháme elektrickým šlehačem na kaši. Pak pomalu přidáváme máslo, stále vše šleháme. Pokud je krém málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr, já dávám tak lžičku.
Zveřejněno 27. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Moje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 7 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 24 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 45 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 47 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
apstraktní dorty,
abstaktní dort,
dort dojté srdce,
abstraktní zdobení,
abstraktní zdobení dortů,
dorty s fotopostupem,
dort,
dort recepty zdobení
Suroviny:
korpus,
šlehačka,
ztužovač,
mandarinky,
alginátové ovoce,
kokos,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
tuk perla,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo
Komentáře (14)