Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýz se slaninou a s wasabi krémem

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2011 13:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 223 kJ / 770 kcal
Bílkoviny3,50 g
Tuky84,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

3. 11. 2011 18:30

Ryby mám ráda, platýze jsem ještě nejedla a musím to napravit. Pěkný recept a nádherná fotka....+:yes:

magdalenka magdalenka

3. 11. 2011 18:17

Úžasný receptík aj foto...

ivulinka ivulinka

3. 11. 2011 18:02

Pěkná rybka:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 11. 2011 16:17

Recept se mi líbí:-p+12:yes:Suroviny nejsou překombinované,rybka bude jistě chutná:-K

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 16:03

Jana Remkova:Jani, tak tenhle wasabi ve skleničce zase nepálil skoro vůbec, nejdřív jsem zkusila jen na špičku nože, byla jsem zvyklá na to, že mi hoří pusa, ale bylo to něco jako křeník;-)

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 16:01

Zuzka - Cobra:Tak zkus z nějaké již vyfiletované ryby, nemusíš recept použít jen na platýze;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2011 15:57

Bezva!!! Platýze jsem už dělala a skláním se před jeho jemným masíčkem:-). Wasabi pastu jsem nedávnou používala na kotlety, ale ta teda pálila;-). je jich víc druhů? Plus, krásné;-):yes:

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

3. 11. 2011 15:43

Děkuji, Andreo, za odpověď. Filetovat nemá smysl, když je rybka tak placatá. Jen můj přítel nemá rád, když mu na talíři zbyde moc "odpadu", on by té rybě nejradši uřízl hlavu, ocas a všechny ploutve, aby měl jen čisté maso. Ale 1x do roka, co ho přinutím rybu sníst, to snad přežije.

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 15:38

Zuzka - Cobra:Já ho dělávám jen takhle, ale může se samozřejmě vyfiletovat. Ale je to docela fuška, protože celá ryba je hodně placatá a takhle na té kůži se s tím lépe manipuluje a nakonec i konzumuje;-)

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

3. 11. 2011 15:35

Moc pěkné:yes:
Asi blbá otázka - platýz se nijak jinak, krom té břišní tuhé kůže, nečistí? Ještě jsem tuhle rybičku nezkoušela:-8

Bibinka Bibinka

3. 11. 2011 15:09

Andreo, platýze taky dělávám a je to bezvadná ryba na kosti, nemá skoro žádné, když se odstraní páteř-máme ho rádi;-) Dávám ti 8.bod:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 11. 2011 15:07

opět krásný receptík,krásné foto;-):-p+1:yes::-K

mysulka mysulka

3. 11. 2011 14:59

:-p moc pěkné, hned bych se nechala pozvat;-):yes::-K

hanahcotton hanahcotton

3. 11. 2011 14:41

:yes::yes:jo rybky ty já můžu...:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 11. 2011 14:39

;-):-O:-K:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: platyz platyz platýz recept placatá ryba jak filetovat platyze wasabi ryba platyz platýz recepty co je platýz platýz grilovaný grilovaný platýz celý má platýz kosti ryba s wasabi recepty z wasabi pasty recepty platyz platýz ryba platýz celý grilovaný jak chutná platýz platýz kosti jak vyfiletovat platýze

Suroviny: platýz, slanina, cibule šalotka, česnek, máslo, petrželka zelená, sůl, pasta wasabi, smetana kysaná, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Platýz se slaninou a s wasabi krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMXr