Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 213 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 225,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lML6
Moje poznámka
Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lML6
Nejnovější recepty
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 14 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 23 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 49 minutami
Bramboračka
Susanna před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 2 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 2 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 3 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 4 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 5 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna z lidlu,
domácí pekárna lidl,
lídl domácí pekárna,
pekárna z lidlu,
směsi do domácích pekáren,
domácí buchty,
pekárna lídl,
směsi do pekáren,
maková buchta,
směs do domácích pekáren,
recepty do domácí pekárny z lidlu,
recept na ciabattu,
bezlepkove makové buchty,
pekarna v lidlu,
směs do pekáren,
lidl pekárna,
domaci pekarna recepty,
maková náplň dr. oetker,
na pekarne,
směsy do pekáren
Suroviny:
voda,
olej ořechový,
ciabatta,
náplň maková
Komentáře (14)
Ořechový olej kupuju v Kaufu nebo Lídlu - tam je teda chutnější