Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 1,04 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,31 g |
Postup přípravy
Podáváme s různě upravenými brambory, bramborovou kaší, určitě by šla i rýže.
Na povrch přílohy poklademe opečená jablka.
Množství si upravíme dle počtu strávníků
Určitě lze použít i drůbeží maso.
Zveřejněno 17. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky na jablku s Wasabi pastou a pečeným jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5oN
Moje poznámka
Plátky na jablku s Wasabi pastou a pečeným jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5oN
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 5 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 6 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 6 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 2 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 3 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 3 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 3 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 3 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 5 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 6 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 7 hodinami
Tématické fráze:
k cemu pouzit vasabi,
recepty platek wasabi,
vepřové plátky s pečenými jablky,
wasabi kaufland,
vepřové plátky s wassabi,
recepty s vasabi pastou,
křenová s jablkem,
kuřecí křídla na jablkach dušením,
recepty z jablkem
Suroviny:
kýta vepřová,
jablko,
med,
pasta wasabi,
víno červené,
sůl,
máslo,
olej
Komentáře (6)