Suroviny pro 1
1 porce
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8RD
Moje poznámka
Platýs po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8RD
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
platýz recept,
platýs recepty,
recept na platyze,
platýz,
platýz recepty,
pečený platýz,
platýz malý,
platys recept,
recept platyz,
platýz malý recept,
příprava platýze,
platýz černý,
platýs malý,
platýs malý recept,
platýs,
recepty na platýze,
platýs na grilu,
recepty platýz,
platýz na grilu,
platýz peceny
Suroviny:
cibule,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
víno bílé,
petrželka,
máslo
Komentáře (33)
Tak tady zní horký vzduch mému uchu lépe než gril
Obecně se v ČR ryby dělají zbytečně dlouhou dobu
Samozřejmě na velikosti záleží
Jednoporcové platýzy dělám při 220°C (bez HV) max. 15´
Osobo a vy už jste někdy platýza připravovala?
...a ve strouhance?
...a pod grilem?
...a DVACET MINUT
...a fakt jste dělali platýze?
...a ve strouhance?
...a pod grilem?
...a DVACET MINUT
No, tak to muselo být "maso"