Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 967 kJ / 1 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,20 g |
| Tuky | 90,40 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 73,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso pečené s brambory a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAXl
Moje poznámka
Vepřové maso pečené s brambory a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAXl
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 11 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 11 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 5 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 8 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 9 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 10 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 13 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 13 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
vyborne recepty,
výborné jídlo,
výborné veprove maso,
výborně maso,
výborné recepty z masa,
výborné recepty z vepřového masa,
výborně,
výborný recept na maso,
výborné masové recepty,
recept na výborné maso,
výborná čína z vepřového masa,
vepřové maso recepty,
recepty z vepřového masa,
zapečené kotlety se šlehackou a brambory a sýrem,
vyborny recept na veprove maso,
výborné recepty na maso,
recepty výborné,
výborný jídla,
vyborne polievky,
výborný recept maso
Suroviny:
pečeně vepřová,
brambory,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (3)