Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,22 g |
Tuky | 34,84 g |
Vláknina | 39,36 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 95,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso se zeleninou na pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/442x
Moje poznámka
Mleté maso se zeleninou na pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/442x
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Okurková limonáda
Přidáno před 2 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
Olina3 před 1 hodinou
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 1 hodinou
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 2 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 11 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 12 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 13 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 13 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 14 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 15 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso se zeleninou,
mlete maso recepty,
recepty z mletého masa,
maso na panvi,
recepty wook,
mleté maso,
recepty mlete maso,
mleté maso na zelenině,
mleté mäso so zeleninou,
recepty na wook,
recept z mleteho masa,
mleté maso recept,
pánve wook,
wook pánev,
pánev wook,
mleté hovězí na pánvi,
mleté maso na pánvičce,
mlete maso panev,
wook recepty,
mleté maso na rychlo
Suroviny:
míchané mleté maso,
hrášek,
mrkev,
cibule,
rajče loupané,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
petržel,
sůl,
pepř
Komentáře (5)