Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh z Piemonte

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 3. 2012 14:15

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 332 kJ / 557 kcal
Bílkoviny9,78 g
Tuky24,42 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Charlize

13. 3. 2012 16:54

Pěkný recept:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 3. 2012 18:54

:-p+14:yes::-KChutná ryba krásně nafocená:-K

rebeka rebeka

7. 3. 2012 20:42

to musí být strááášně moc dobré:-p:-p:yes: podle ingrediencí soudě.. o fotu nemluvě:-K:yes::-)

zizala zizala (moderátorka)

7. 3. 2012 20:00

Takhle jsem pstruha ještě nedělala, ukládám :-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 3. 2012 20:00

:-K;-):-p

jarka skrobakova

7. 3. 2012 19:23

pstruha můžu na všechny způsoby, :-)):yes::yes:+bodík

mysulka mysulka

7. 3. 2012 18:06

;-) krásný receptík:yes::-K

Eliza Eliza

7. 3. 2012 17:31

:-D:-D
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...;-):-D

chocolate chocolate

7. 3. 2012 17:28

srettka:Máš pravdu, svůdně mrká očičkem a tlamička jen a jen promluvit a zaševelit:"Jsem tu pro tebe, sněz si mě.":-D

srettka

7. 3. 2012 17:01

No mě fakt trefí:-S pstruha miluju:-p a tenhle jak svůdně kouká:-p:yes:

Jana Pá

7. 3. 2012 17:00

Vzhledem k tomu, že jsem měla pstruhy každý týden od tchána-rybáře, nevážila jsem si této pochoutky;-(, byla jsem hloupá;-(, dnes si vážím každé takové dobrůtky:yes: :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 3. 2012 16:26

:yes: Bezva!!!:yes:

chocolate chocolate

7. 3. 2012 15:28

Jednoduchá a nepřeplácaná úprava ryby.Moc hezké:yes:

suslajda suslajda

7. 3. 2012 14:17

;-)pěkný pstroužek:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: mail piamonte.com loc:cz pstruh recepty mail piamonte com loc:cz recept na pstruha s celerem piemont-recepty recept na pstruha s italem v kuchyni pstruh s italem v kuchyni lososovitý pstruh recept-pstruh na dabelsky zpusob pstruh na celeru

Suroviny: pstruh, cibule, celer řapíkatý, rozinky, víno bílé, vývar rybí, smetana, šalvěj, citron, máslo, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Pstruh z Piemonte

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLVP