Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Rozinky namočíme do vody, ochucené citrónovou šťávou.
Krok 2: Cibuli a celer nakrájíme na jemno a zpěníme na směsi oleje a másla. Přidáme šalvěj, vložíme ryby a krátce je opečeme z obou stran. Přilijeme víno a necháme ho odpařit. Přisypeme rozinky a vlijeme horký vývar.
Krok 3: Vložíme do trouby, kterou jsme rozehřáli na 200°C a pečeme asi 15 minut.
Krok 4: Poté ryby vyjmeme, do výpeku vlijeme smetanu a necháme zredukovat na požadovanou hustotu.
Zveřejněno 7. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
Moje poznámka
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
mail piamonte.com loc:cz,
pstruh recepty,
mail piamonte com loc:cz,
recept na pstruha s celerem,
piemont-recepty,
recept na pstruha,
s italem v kuchyni pstruh,
s italem v kuchyni lososovitý pstruh,
recept-pstruh na dabelsky zpusob,
pstruh na celeru
Suroviny:
pstruh,
cibule,
celer řapíkatý,
rozinky,
víno bílé,
vývar rybí,
smetana,
šalvěj,
citron,
máslo,
olej olivový,
sůl
Komentáře (14)