Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 391 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,07 g |
Tuky | 28,56 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 8,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kapsa se salámem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6Y
Moje poznámka
Vepřová kapsa se salámem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6Y
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 49 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 50 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
plněná vepřová kapsa,
plněná kapsa,
vepřová plněná kapsa,
plněná vepřová kýta,
kapsa z kyty,
formanská kapsa,
plněné žampiony ano šéfe,
vepřová kýta se sýrem,
recept na vepřovou kapsu,
plněná vepřová kapsa se sýrem,
plněná kapsa z vepřového masa,
vepřová kapsa plněná sýrem,
kapsa z veprove kyty,
plněné vepřové kapsy,
veorove rizky,
kapsa z vepřového masa,
recepty z vepřové kýty,
veořová kýta,
vepřová kýta kapsa,
kapsa z vepřového
Suroviny:
kýta vepřová,
salám vysočina,
sýr tvrdý,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (6)