

Vepřové v zeleninové kapse
Suroviny 2 porce
- 300 g bravčových rezňov
- 200 g miešanej zeleniny
- 4 lyžice olivového oleja
- 4 lyžice mascarpone
- 100 g smotanového syra
- 1/2 lyžičky vegety
- 1/2 lyžičky provensálskeho korenia
- štipka bazalky
- 1/4 balíčka listového cesta
- soľ podľa potreby
Postup přípravy receptu
Z lítkového cesta si upečieme kapsu, do ktorej budeme servírovať a bude to aj príloha k mäsu.
Mäso si posolíme, posypeme provensálskym korením a vegetou a dáme opiecť na olej.
Potom pridáme zeleninu a spolu podusíme.
Mäso dáme na kraj panvice a do zeleniny zamiešame oba syry.
Pri servírovaní na ozdobu použijeme oba syry vymiešané do peny.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové v zeleninové kapse
-
máte úžasný nápady! nechám se inspirovat. Není nad to jíst dobrotu a ještě k tomu krásnou
-
je to krasny, fakt skoda snist
Bod jen jeden bohuzel
-
mě by to bylo líto sníst
-
Marcelka,neomlúvaj sa,komu kura,komu hus ,i popri práci si najdem,čas na dekor taniera a necapnen jedlo len tak , leda bolo...
-
Omlouvám se, ale na mně je to moc přezdobené. Mně by se to ani nechtělo jíst.
Aničko ty se nudíš? Přijeď já nevím kam dřív skočit. -
Danculko, to je zase umělecký obrazec a je to moc pěkný, dávám ti 4.bodík
-
no týýýýýjo...bych řekla, že je to spíš vepřové v kabelce a pořádně parádní
-
Ježíš
to je krásně načančané
Moc hezký recept
+3
-
Krásná kabelka!! Šikovným ručičkám posílám bodíka