Nakládané zelí - bez sterilování

Vera.a Kuchařka: Vera.a

Zavařeniny 7 názorů

Suroviny

1 kg cibule
5 kg nakrouhaného zelí
0,8 l octa
křen (2 kelímky od jogurtu volně sypaného nastrouhaného)
(1 Deko - nasypat)
30 dkg cukru
2-3 dcl oleje
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše řádně promíchat, nacpat do sklenic, uzavřít a nesterilovat!!

  2. Za 2-3 týdny ke konzumaci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 34 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nakládané zelí - bez sterilování

  • Marie Chovancik Marie Chovancik

    Leta ho dělám , je super :-)):-p

    Odpovědět

  • Maryla337 Maryla337

    zajímavé vyzkouším

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    To vypadá zajímavě.Já dělám každý rok sterilované sladkokyselé zelí,ale dělám ho spoustu a než se to zavaří,tak to dost trvá.Tak to bych to mohla vyzkoušet,že?Tudíž,ukládám;-):-K

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Do 1 sklenice o objemu 0,7 litru se nacpe cca 1 kg zelí.

    Odpovědět

  • dana dana(neregistrovaná)

    Omlouvám se, špatně čtu, tak jen kolik je z toho sklenic. Díky :-)

    Odpovědět

  • dana dana(neregistrovaná)

    Mohu vědět kolik je z tohoto množství sklenic a způsob a dobu sterilování? Děkuji

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Znám ho moc dobře, je skutečně moc a moc dobré. Dělám ho každý rok. Má ale jednu velkou chybu, hrozně moc rychle zmizí a každý říká že ho ještě ani pořádně neochutnal.

    Odpovědět

Tématické fráze: kysane zeli nakladani zelí s pyrosiřičitanem nakladane zeli do sklenic nakladani kysaneho zeli nakládání zelí do sklenic sterilované zelí recept zelí nakládané do sklenic nakládáme zelí recept na zelí sterilované sladkokyselé sterilovane zeli sterilovane zeli s pyrosiřičitanem nakládané kysané zelí sladkokyselé zelí jak nakládat kysané zelí sterilování zelí zeli s pyrosulfitem zelí bez sterilování sterilování sterilování kysaného zelí kysané zelí recept