Okatý lanšmít

Amira Kuchařka: Amira

Jiné maso 11 názorů

Suroviny

konzerva lanšmítu
vajíčka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vyklopíme konzervu lanšmítu, nakrájíme na max. 1 cm tlustá kolečka. V každém třeba skleničkou vykrojíme uprostřed kolečko a to větší dáme opéct na pánvičku.

  2. Po otočení rozklepneme do vykrojeného "oka" vajíčko a dosmažíme. Podáváme s brambory nebo chlebem se zeleninovou oblohou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Okatý lanšmít

  • kaja kaja(neregistrovaná)

    ...jako dítě jsme opečený lanšmít jedli hodně často.Bylo to dobré a rychlé jídlo.Dnešní výrobky jen lanšmít napodobují.Neurčitelná hmota,podobná masu,kterou nelze ani opéct.O chuti ani nemluvě.
    Smutná doba;-(

    Odpovědět

  • Luboš Bláha Luboš Bláha(neregistrovaná)

    Dobrý den , mohl by mi tu někdo poslat odkaz jak vyrobit domácí lančmít ? Děkuji

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Jana:Jeden z nejlepších lančmítu je lančmít, vyrobený v Hostomicich u Teplic.Je zde čínská firma, která ho zde vyrábí.Dělá několik druhů, nejlepší je ten v černé konzervě.(také je nejdražší) Dá se sehnat např. v Albertu.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Jaaja, vítej mezi náma, vidím, že přihlášení dopadlo ok;-):-K

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Jaaja:yes::yes::-K, určitě přihláška dopadne dobře:yes:, už se těším na novou receptovou "tvářičku";-):-D

    Odpovědět

  • Jaaja Jaaja

    Jsem se přihlásila .. tak uvidím jak se tu objevím :-O

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Jani -neregistr. (zkuste se přihlásit:-!):yes:, zase jeden z dobrých nápadů, ale je fakt, že ten dobrý lančmít najdeme asi až v EU:-D:-D:-K

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Dělávám podobně, jen vnitřní kolečka rozmačkám vidličkou s vajíčkem, pepřem, cibulkou, nebo česnekem, pórkem ... dle chuti, větší kolečka namažu hořčicí a dám na sebe 2, pak naplním směsí a dám péct do trouby na pečící papír a na závěr hustě zasypu strouhaným sýrem. Zdobím kečupem a zeleninkou. Jen mi jaksi už nejde vychytat dobrý lančmít.

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Také jsem dříve dělávala;-), ale dnes už konzervám moc nevěřím:-O, ale recept Amiro vypadá dobře:-p, takže posílám bodíka:yes:, nevím, proč, ale zde není moc komentářů, ale u dalšího stejného je více -diskuze, asi zapadl "věkem:-O):-D:-K

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, prosím, hledala jsem Kyklopa a on je tady okatý lanšmít:-)):yes:

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    v dětsví byl opečený nebo obalený lanšmít klasika ale takhle s vejcem jsem ho měla poprvé :-D - jednoduché dobré :yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: domácí lanšmít domácí lanšmít recept výroba domácího lanšmítu domácí lanšmít recepty recept na domaci lansmit jak vyrobit domácí lanšmít domaci lancmit lanschmit domácí lanšmíd domácí lančmít výroba lanšmít v těstíčku domácí výroba lanšmitu výroba domácího lančmítu opečený lanšmít lunsmit vyroba lančmítu domaci lanschmit recept králíčí lanšmít lančmit lančmit recept

Zapomněl/a jsem heslo