Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 067 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,87 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 13,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2012 20:19
4. 8. 2012 19:52
22. 7. 2012 21:09
Jen nechápu, proč jsou žampiony před grilování ještě spařené - není to zbytečné? Nedovedu si představit ten rozblemstaný vodou napučený žampík
Co se týká fotky - myslím, že jsou tady ještě horší - vůbec bych se tím nezabývala
22. 7. 2012 12:52
22. 7. 2012 12:25
Do vínku, jako novému ti dávám 5.bod a jestli jsi to opravdu ve svých 24 letech vařil, pak všechna čest a máš moje sympatie Recept je moc pěkný, ale ta fotka ho hyzdí nechtěl bys to nafotit lépeasi si fotil mobilem, ale vůbec to nevyšlo a je to škoda
22. 7. 2012 12:16
1- Vybereme z ladnicky tak min.30 minut aby malo izbovu teplotu
2- Dame na 1- 2 minuty na grill na maximalne teplo z kazdej strany aby sa nam maso 'seal"- zatiahlo aby sme mali pekne spalene pasiky od grilu.( umelci robia do kriza).
3- Potom prelozit na cast grilu na strednu teplotu a dokoncit..
4- !!! najdolezitejsie odlozit maso na cca 5 minut na teple miesto aby si "odpocinulo" az potom servirovat.
5- Nikdy nebodat , nozom alebo vidlickou ci je hotove!
22. 7. 2012 09:45
22. 7. 2012 07:51
22. 7. 2012 07:24
Jinak je to paráda., ale pro človíčka s poslaneckým platem. Já holt si koupím z hovádka ze Šumavy. ale +1 bodík za recept si zasloužíš. Za cenu nemůžeš.
22. 7. 2012 07:05
Tá fotka je nejaká divná, hm...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 9 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 10 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 10 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 11 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Další recepty
Tématické fráze: steakové žampiony žampionový steak steakové žampiony recept steakové žampiony recepty žampionové steaky steak na zampionech striplion steak stejkove zampiony striplion stejkove maso recept žampionový steak recept grilovaní žampionu kuřecí steak na žampionech tunakovy steak a žampiony jihoamericka jídla jihoamerická roštěná steak žampionový ja striplion žampiony na grilování jihoamerická steaková masa
Suroviny: jihoamerický striploin, žampióny, sýr niva, bok uzený, sůl, pepř, rozmarýn, olej olivový
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
10 názorů