Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 067 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,87 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 13,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
Moje poznámka
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 37 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 45 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
steakové žampiony,
žampionový steak,
steakové žampiony recept,
steakové žampiony recepty,
žampionové steaky,
steak na zampionech,
striplion steak,
stejkove zampiony,
striplion,
stejkove maso recept,
žampionový steak recept,
grilovaní žampionu,
kuřecí steak na žampionech,
tunakovy steak a žampiony,
jihoamericka jídla,
jihoamerická roštěná,
steak žampionový,
ja striplion,
žampiony na grilování,
jihoamerická steaková masa
Suroviny:
jihoamerický striploin,
žampióny,
sýr niva,
bok uzený,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
olej olivový
Komentáře (11)
Jen nechápu, proč jsou žampiony před grilování ještě spařené - není to zbytečné? Nedovedu si představit ten rozblemstaný vodou napučený žampík
Co se týká fotky - myslím, že jsou tady ještě horší - vůbec bych se tím nezabývala
Do vínku, jako novému ti dávám 5.bod
1- Vybereme z ladnicky tak min.30 minut aby malo izbovu teplotu
2- Dame na 1- 2 minuty na grill na maximalne teplo z kazdej strany aby sa nam maso 'seal"- zatiahlo aby sme mali pekne spalene pasiky od grilu.( umelci robia do kriza).
3- Potom prelozit na cast grilu na strednu teplotu a dokoncit..
4- !!! najdolezitejsie odlozit maso na cca 5 minut na teple miesto aby si "odpocinulo" az potom servirovat.
5- Nikdy nebodat , nozom alebo vidlickou ci je hotove!
Jinak je to paráda., ale pro človíčka s poslaneckým platem. Já holt si koupím z hovádka ze Šumavy. ale +1 bodík za recept si zasloužíš. Za cenu nemůžeš.
Tá fotka je nejaká divná, hm...