Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 353 kJ / 2 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,12 g |
Tuky | 71,08 g |
Vláknina | 55,88 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 338,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza T. B.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zvjv
Moje poznámka
Pizza T. B.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zvjv
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 1 hodinou
Philly cheesesteak
Přidáno před 1 hodinou
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí pastrami
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 15 minutami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 29 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 37 minutami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 1 hodinou
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 1 hodinou
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 4 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza tom,
pizza recept,
pizza t kvasnic,
top recepty t,
tom beyk,
t na pizzu,
pizza s t,
za varování kožich rohu,
jak se plni kozi rohy syrem,
kozí rohy za vařování,
pizza t,
pálí kozí rohy?,
tom pizza,
dvojitá pizza recept
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
kvasnice,
sůl,
cukr,
olej,
česnek,
olej řepkový,
rajče,
salám lovecký,
paprika kozí roh,
cibulka,
sýr emmentáler,
sůl bylinková,
koření oregáno,
sušená bazalka,
olivy zelené
Komentáře (15)
Pro vseumelku: mám ~2 roky tento sporák: www.obchody24.cz/sporak-komb-c-35s-p6-w-r-hotpoint-ariston. Má 7 programů a hlavně velký dvojitý hořák pro široký kastrol na gulášek
neni zapotrebi mixer, staci jenom lopatou spoprehazet