Suroviny
Porce: 5 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 208,42 g |
| Tuky | 119,07 g |
| Vláknina | 13,15 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 2,60 g |
| Sůl | 6,46 g |
| Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí quesadilla.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VL1
Moje poznámka
Kuřecí quesadilla.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VL1
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 2 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 3 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 3 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 4 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 5 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 6 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 6 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 7 hodinami
Tématické fráze:
kesadela,
kuřecí quesadilla,
cesadela,
quessadilla,
quesadilla recept,
qesadela,
kuřecí kesadela,
quesadilla,
kesadela recept,
kesadela recepty,
pikantní kuřecí quesadila,
jak loupat avokado,
quesadila,
kuřecí quesadilla recept,
kureci quesadila,
kesadella,
kuřecí maso do tortill,
pikantní kuřecí quesadilla,
kuřecí maso do tortil,
pikantní kuřecí kesadela
Suroviny:
tortilla pšeničná,
rajče,
sýr chedar,
slanina,
koriandr,
cibule červená,
olej,
prsa kuřecí,
chilli,
smetana kysaná,
avokádo,
cibule bílá,
limetka,
tabasco,
koriandr,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
Potom, ještě ve slupce, v něm nožem nařezat čtverečky, bez té slupky a ruky, samozřejmě, nakonec to prostě vyloupnout polévkovou lžící. Už je to i nakrájené.
Receptů je tolik druhů, co hospodyně, to varianta. Toto je jedna z té spousty. A dobrá.
A šup tam s bodem.