Suroviny
Porce: 5 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,42 g |
Tuky | 119,07 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,46 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí quesadilla.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VL1
Moje poznámka
Kuřecí quesadilla.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VL1
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 3 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s čokoládou
SofieA před 5 minutami
Báječný perník
IvanaK před 1 hodinou
Prošívaná deka
Mirrika před 2 hodinami
Bramborové taštičky s povidly a ořechovou omáčkou
Mamkanamka před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
PetaP před 4 hodinami
Jáhlová kaše s mákem
tejaja před 4 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 5 hodinami
Přesnídávka jablečná
Chelsinka před 8 hodinami
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 12 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kesadela,
kuřecí quesadilla,
cesadela,
quessadilla,
quesadilla recept,
qesadela,
kuřecí kesadela,
quesadilla,
kesadela recept,
kesadela recepty,
pikantní kuřecí quesadila,
jak loupat avokado,
quesadila,
kuřecí quesadilla recept,
kureci quesadila,
kesadella,
kuřecí maso do tortill,
pikantní kuřecí quesadilla,
kuřecí maso do tortil,
pikantní kuřecí kesadela
Suroviny:
tortilla pšeničná,
rajče,
sýr chedar,
slanina,
koriandr,
cibule červená,
olej,
prsa kuřecí,
chilli,
smetana kysaná,
avokádo,
cibule bílá,
limetka,
tabasco,
koriandr,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
Potom, ještě ve slupce, v něm nožem nařezat čtverečky, bez té slupky a ruky, samozřejmě, nakonec to prostě vyloupnout polévkovou lžící. Už je to i nakrájené.
Receptů je tolik druhů, co hospodyně, to varianta. Toto je jedna z té spousty. A dobrá.
A šup tam s bodem.