Suroviny
Porce: 5 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 208,42 g |
| Tuky | 119,07 g |
| Vláknina | 13,15 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 2,60 g |
| Sůl | 6,46 g |
| Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí quesadilla.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VL1
Moje poznámka
Kuřecí quesadilla.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VL1
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 13 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
kesadela,
kuřecí quesadilla,
cesadela,
quessadilla,
quesadilla recept,
qesadela,
kuřecí kesadela,
quesadilla,
kesadela recept,
kesadela recepty,
pikantní kuřecí quesadila,
jak loupat avokado,
quesadila,
kuřecí quesadilla recept,
kureci quesadila,
kesadella,
kuřecí maso do tortill,
pikantní kuřecí quesadilla,
kuřecí maso do tortil,
pikantní kuřecí kesadela
Suroviny:
tortilla pšeničná,
rajče,
sýr chedar,
slanina,
koriandr,
cibule červená,
olej,
prsa kuřecí,
chilli,
smetana kysaná,
avokádo,
cibule bílá,
limetka,
tabasco,
koriandr,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
Potom, ještě ve slupce, v něm nožem nařezat čtverečky, bez té slupky a ruky, samozřejmě, nakonec to prostě vyloupnout polévkovou lžící. Už je to i nakrájené.
Receptů je tolik druhů, co hospodyně, to varianta. Toto je jedna z té spousty. A dobrá.
A šup tam s bodem.