Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Minutkový" vepřový řízek speciál

Patří vepřové řízky k vašim oblíbeným jídlům? Aby se rozplývaly na jazyku, je potřeba víc než jen koupit maso, obalit v trojobalu a osmažit. Pokud toužíte po měkoučkých a šťavnatých řízcích, zkuste postup v našem receptu, kterým se řídily už naše babičky.

Hodnocení receptu je 5,0 (78×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 14 min Doba tepelné úpravy: 16 min bez doby odležení

30 min (14 min příprava + 16 min tepelná úprava, bez doby odležení)

4. 10. 2012 17:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že řízky nejsou nic neznámého. Ale když se nám podaří uříznout hezký plát tak, že zařízneme do masa cca 3 cm, nedořízneme a druhý plát stejně široký uřízneme dokonce, rozklepeme do stran, máme řízek na celý talíř. Já dělávám řízky z krkovice, ale připravený z kýty a jen na másle chutná jako“vídeňský“a lehounce potřený pepřovou omáčkou je krásně křehký a šťavnatý.

Přílohu jsem dělala podobnou, co zde má uvedenou Marishttp://www.toprecepty.cz/recept/15310-dynovo-bramb...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

majda 2

5. 10. 2012 18:34

:yes:To je řízek jak má být,přes celý talíř a krásně zlatově usmažený:-p:yes:Anička to má vždycky krásně vychytané!:-))+22

maiva maiva

5. 10. 2012 17:43

Aničko, paráda:-p:-p:-psprávná plachta, to se vidí jen z domácí kuchyně.A vůbec, ty prezentuješ vždy něco speciál:-D:yes:

jarka skrobakova

5. 10. 2012 16:14

Andulko, tak ten teda je:-!:-!:-! :-p:-p:yes::yes::-K

Bibinka Bibinka

5. 10. 2012 10:33

Aničko, to je krása sama, snad neznám nikoho, kdo by neměl rád řízky:-p;-) a smažený na másle je úúúžasný, taky občas dělám a cmrndnu do něj malinko oleje, aby tak neprskalo;-). Dávám 19.bod:yes:

miccan

5. 10. 2012 08:54

Rezeň je pre mňa najlepší dezert:-p:-p a tento je priam...no ham...:-p:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2012 23:30

No, ten je, Aničko, je jako hrom a krásný, jejda, to bych si dala, takový velký řízek, mňam i bez kaše, bez všeho a jen tak hned do mne ;-):-K:yes:

Tom Beyk Tom Beyk

4. 10. 2012 22:28

No comment :-p:-p:-p:yes:

magdalenka magdalenka

4. 10. 2012 20:20

Řízků nie je nikdy dosť...;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2012 20:15

Už aby nám tady dostavěli Lidl. parádní řízeček!!:-p

rozmarynaH rozmarynaH

4. 10. 2012 20:02

Aničko, ten řízek se přímo směje:-K. Hned bych si dala. Tebou popsaný postup neznám, ale určitě vyzkouším. Ukládám a posílám bodík:yes::yes:

chocolate chocolate

4. 10. 2012 20:00

Dělám podobně, bodík letí:yes:.
Tedy Aňulinko, to je řízek jako....no velký:-D.

maris maris

4. 10. 2012 19:26

Aničko - krása a děkuju za zvolenou přílohu ;-):-):yes:

maris maris

4. 10. 2012 19:23

BILKOVAI: jj - když ho miluješ, není co řešit;-):-)):-))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 10. 2012 19:18

rebeka:Ale těžko ,při takovém pohledu se i psaní stává namahavou činností!:-D

BILKOVAI BILKOVAI

4. 10. 2012 19:12

To je sexy řízek:-O:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažený vepřový řízek pohlreich vepřový řízek v trojobalu vepřový řízek vídeňský řízek podle pohlreicha smažený řízek vepřový v trojobalu jak správně smažit řízky jak správně smažit řízek jak ohřát řízek jak ohřát řízky rizek podle pohlreicha smažený vepřový řízek na másle veprove rizky v trojobalu trojobal na řízek vídenský vepřový řízek vepřový řízek na másle jak ohrat smazeny rizek řízek pro žlučníkáře trojobal na řízky jak nejlepe ohrat rizky jak nejlépe smažit řízky

Suroviny: kýta vepřová, sůl, česnek sušený, máslo, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

"Minutkový" vepřový řízek speciál

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WoWJ