

Vepřový řízek z krkovice smažený na Ghí
Suroviny
- krkovice
- trojobal
- Ghí
Postup přípravy receptu
Řízek smažený na přepuštěném másle..moc dobré.
Poznámka od kuchařky
Chtěla jsem to k něčemu přidat, ale nebylo k čemu. Ale je výborný a zaslouží si prezentaci.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřový řízek z krkovice smažený na Ghí
-
My už na ghee jedem par let. Začínali jsme na 5ti kostkách másla a ted uz na 5ti kilech másla
můžu jen doporučit
používáme ho téměř všude
-
Focus2002: je to v postupu - přepuštěné máslo, buď koupíš nebo si uděláš.....
-
What is Ghí?
-
Dajda:
Taky skvělý
Je nejlepčččí -
mika59: Řízek z krkovičky je taky skvělý!
-
Dajda: No je to krkovička, ale telecí bych si s chutí dala..
-
Pokud by byl řízek z telecího masa, jde o vídeňskou klasiku, ale v Německu smaží na másle i vepřové řízky.