Vepřový řízek z krkovice smažený na Ghí

Hodnocení receptu je 4.5.

4.5

Postup přípravy receptu

  1. Řízek smažený na přepuštěném másle..moc dobré.

Poznámka od kuchařky

Chtěla jsem to k něčemu přidat, ale nebylo k čemu. Ale je výborný a zaslouží si prezentaci.

Komentáře k receptu Vepřový řízek z krkovice smažený na Ghí

  • srettka srettka

    My už na ghee jedem par let. Začínali jsme na 5ti kostkách másla a ted uz na 5ti kilech másla:-D můžu jen doporučit :-) používáme ho téměř všude:yes:

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    Focus2002: je to v postupu - přepuštěné máslo, buď koupíš nebo si uděláš.....

    Odpovědět

  • Focus2002 Focus2002

    What is Ghí? :-?:-?:-?

    Odpovědět

  • casino casino

    Dajda:
    Taky skvělý:-?
    Je nejlepčččí:-!:yes::-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    mika59: Řízek z krkovičky je taky skvělý! ;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autor receptu)

    Dajda: No je to krkovička, ale telecí bych si s chutí dala..:-K

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Pokud by byl řízek z telecího masa, jde o vídeňskou klasiku, ale v Německu smaží na másle i vepřové řízky. :yes:

    Odpovědět