Vepřový řízek z krkovice smažený na ghí

Hodnocení receptu je 4.7.

4.7

Postup přípravy receptu

  1. Řízek smažený na přepuštěném másle..moc dobré.

Poznámka od kuchařky

Chtěla jsem to k něčemu přidat, ale nebylo k čemu. Ale je výborný a zaslouží si prezentaci.

Komentáře k receptu Vepřový řízek z krkovice smažený na ghí

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    hospodyne: Já mám s tou mojí pusou, těžký život! :-D Dost co mě kritizuje manžel, i ty Brute! ;-(

    Odpovědět

  • hospodyne hospodyne

    :-KVeronika.Hrozna: :-Oty jsi snad rozcapenější než já !! Smažit na máslíčku a ještě máslíčko.. Co takhle měsíček citronku:-D:-D

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Ubrousek pod bradu a papat. Já, jako správný mlsoun, bych tam dala pláteček čerstvého másla, když hřešit, tak ať to stojí za to!:-D

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57 (moderátorka)

    mika59: žádné mazání:-!
    Ono tedy není co, už jsem si řízecek vydloubla z monitoru a snědla, mňam;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59 (autorka receptu)

    casino: Nebylo by to poprvé, kdybych kvůli Vám nechala něco smáznout..

    Odpovědět

  • casino casino

    mika59:
    No myslím, že nesmáznete ;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59 (autorka receptu)

    casino: Milý casino, není to recept, je to ve zdobení a ten šílený smajlík je myslím zbytečný. Je to jen "návod" nebo prezentace, ale klidně ho smáznu..jinak děkuji za milý komentář. ;-):-K

    Odpovědět

  • casino casino

    "Vepřový řízek z krkovice smažený na Ghí"
    Pokud toto má být RECEPT8-( pak si dovolím dát do komentářů neRECEPT v podobném duchu: Navzdory návodům, jak maso takřka nenaklepávat https://www.idnes.cz/recepty/rizek-naklepavani-upr...
    já maso naklepávám a to velmi, velmi intenzivně...
    ...no a prý není nad moje řízky z krkovice;-)

    Odpovědět

  • srettka srettka

    My už na ghee jedem par let. Začínali jsme na 5ti kostkách másla a ted uz na 5ti kilech másla:-D můžu jen doporučit :-) používáme ho téměř všude:yes:

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57 (moderátorka)

    Focus2002: je to v postupu - přepuštěné máslo, buď koupíš nebo si uděláš.....

    Odpovědět

  • Focus2002 Focus2002

    What is Ghí? :-?:-?:-?

    Odpovědět

  • casino casino

    Dajda:
    Taky skvělý:-?
    Je nejlepčččí:-!:yes::-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    mika59: Řízek z krkovičky je taky skvělý! ;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59 (autorka receptu)

    Dajda: No je to krkovička, ale telecí bych si s chutí dala..:-K

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Pokud by byl řízek z telecího masa, jde o vídeňskou klasiku, ale v Německu smaží na másle i vepřové řízky. :yes:

    Odpovědět