Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Minutkový" vepřový řízek speciál

Patří vepřové řízky k vašim oblíbeným jídlům? Aby se rozplývaly na jazyku, je potřeba víc než jen koupit maso, obalit v trojobalu a osmažit. Pokud toužíte po měkoučkých a šťavnatých řízcích, zkuste postup v našem receptu, kterým se řídily už naše babičky.

Hodnocení receptu je 5,0 (78×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 14 min Doba tepelné úpravy: 16 min bez doby odležení

30 min (14 min příprava + 16 min tepelná úprava, bez doby odležení)

4. 10. 2012 17:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že řízky nejsou nic neznámého. Ale když se nám podaří uříznout hezký plát tak, že zařízneme do masa cca 3 cm, nedořízneme a druhý plát stejně široký uřízneme dokonce, rozklepeme do stran, máme řízek na celý talíř. Já dělávám řízky z krkovice, ale připravený z kýty a jen na másle chutná jako“vídeňský“a lehounce potřený pepřovou omáčkou je krásně křehký a šťavnatý.

Přílohu jsem dělala podobnou, co zde má uvedenou Marishttp://www.toprecepty.cz/recept/15310-dynovo-bramb...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

4. 10. 2012 19:07

Krásný řízeček:-p:yes:. S takovým jídlem by jsi u nás pochodila:yes::-p

Míla

4. 10. 2012 18:59

Takový řízek už nikdo neumí, naposledy jsem ho viděla ještě když ho dělala moje maminka a ted u vás.Bravo:-p

rebeka rebeka

4. 10. 2012 18:58

Veronika.Hrozna::-D:-D:-D chápu:-8 hlavně, že můžeš psááát:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 10. 2012 18:54

rebeka::yes::yes::yes: Stratila jsem řeč,špatně se mluví s plnou hubou slin!:-p

verča

4. 10. 2012 18:54

Luxusni řízeček:-)

rebeka rebeka

4. 10. 2012 18:30

Anni.. to je nááádhera:-K:-K:-):yes::yes:

Colombo65 Colombo65

4. 10. 2012 18:17

... nádhera, jako kolo od vozu;-);-);-):-K

Eliza Eliza

4. 10. 2012 17:29

Řízek přes celý talíř...:-p:yes: To je jak za časů Rakouska-Uherska!!:-K+

jarda Kadic jarda Kadic

4. 10. 2012 17:25

Tak se mi to líbí-řízek, aby na talíři nebylo místona nějakou “přebytečnou“kaši!!:yes::yes::-)):-)):-))

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažený vepřový řízek pohlreich vepřový řízek v trojobalu vepřový řízek vídeňský řízek podle pohlreicha smažený řízek vepřový v trojobalu jak správně smažit řízky jak správně smažit řízek jak ohřát řízek jak ohřát řízky rizek podle pohlreicha smažený vepřový řízek na másle veprove rizky v trojobalu trojobal na řízek vídenský vepřový řízek vepřový řízek na másle jak ohrat smazeny rizek řízek pro žlučníkáře trojobal na řízky jak nejlepe ohrat rizky jak nejlépe smažit řízky

Suroviny: kýta vepřová, sůl, česnek sušený, máslo, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

"Minutkový" vepřový řízek speciál

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WoWJ