Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 17 971 kJ / 4 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 434,67 g |
Tuky | 253,70 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 33,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za skvostné maso. Tak už jsem dlouho nebyla vychvalována spolustolovníky, jako dnes.
P.S. a to čajítko po sobě laskavě ukliďte, vysypte jeho obsah atd.. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2020 11:24
Prostě bomba, dnes jsem tento recept vyzkoušel a přiznám že už od 8 ráno se mi sbíhaly sliny
20. 8. 2016 13:16
BronislavaP: Odporné? Vy jste ho jedla? Pokud ne, tak jak si dovolujete takto soudit, uznávám, třeba zvěřinu nejíte, to pochopím. Ale normální člověk se nikdy o žádném jídle nevyjádří, že je odporné.Tak to přejdu, myslím si své. V naší rodině byste byla o hladu, takhle se o jídle nemluví.
20. 8. 2016 13:02
Opravdu odporné jídlo...
26. 1. 2016 20:05
Veronika.Hrozna:
26. 1. 2016 19:58
enynka:Já bych si zase nedala tofu,ať chutná jak chce!
24. 1. 2016 17:03
koloucha bych si k jídlu tedy odmítla připravit,at je to chutné jak chce.
3. 5. 2014 13:58
28. 11. 2012 19:07
Veronika.Hrozna: ty máš aspoň manžela myslivce.. já jenom manžela
28. 11. 2012 19:00
rebeka: Pytláka neznám ani já,ale ráda bych se s nějakým blíž seznámila. Manžel otrocky dodržuje všechny lovecké předpisy ,do puntíku ! Detailista!
28. 11. 2012 16:24
Veronika.Hrozna: srnčí, pravíš tak to asi neklapne, neb neznám ani pytláka... Říhu
28. 11. 2012 16:12
rebeka: Já děkuji za recept a ještě jsem chtěla napsat ,že jsem musela dát na kilo masa tedy srnčího o jednu lžíci másla víc než máš v receptu.To srnčí to nějak víc bere,než to jemné mladé maso.Když bude někdo tedy dělat ze srnce, ať máslo přidá.
28. 11. 2012 16:00
děkuju všem zúčastněným za komentáře, pochvalu, body, i za slova útěchy nad .. ale nic už raději
28. 11. 2012 15:12
Veronika.Hrozna: děkuji za opravu, jsi velmi milá já jsem to napsala malými písmeny, protože tento originál zřejmě nikdy nevyzkouším - laně u nás došly máme myslivce na prd
28. 11. 2012 12:35
Dana61:Mohu udélat jen malou opravu, je to DELIKATESA ! I když jsem měla jenom srnčí ,ne koloucha ,tak to bylo
28. 11. 2012 12:03
no a co je zas tohle jeden aby se z toho picnul ale kolouch ze mě nikdy nebude a srnka snad jen opravdu ta postřelená
Rebi - jídlo to musí být de li ka te sa
Rebi - jídlo to musí být de li ka te sa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 12 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 14 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 14 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 16 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: kolouch recept kolouch recepty recepty z koloucha maso z koloucha kýta z koloucha recepty kolouch kolouch kýta recept kolouch kolouch srnčí na hříbkách kolouch na vine recept na koloucha kolouch kyta recepty kýta kolouch maso z koloucha recepty recepty na koloucha kolouch maso kýta z koloucha recepty kolouch kyta recept receptykolouch
Suroviny: kýta z koloucha, cibule, slanina, hříbky sušené, víno červené suché, máslo, olej olivový, koření divočina, vývar hovězí, jalovec, pepř černý, koření nové koření, sůl mořská
Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DPz
79 názorů