Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 385 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,26 g |
| Tuky | 12,33 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 186 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na rajčatech a smetaně s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWr5
Moje poznámka
Treska na rajčatech a smetaně s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWr5
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 4 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 5 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 7 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 8 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Tématické fráze:
treska na smetane,
recept na tresku ve smetaně,
rajčatová treska top,
zapékaná treska,
treska s bramboráčkama,
treska na rajřatech,
treska zapékaná na rajčatech,
rajčata na smetaně,
treska recept,
treska-top recepty,
tresky na smetane,
recept treska filety zapeceny na smetane,
zapékaná treska na smetaně,
treska top recepty,
rajčata smetana,
treska obecná recept
Suroviny:
filet z tresky,
rajče,
smetana na vaření,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej olivový,
česnek granulovaný
Komentáře (20)
Ďakujem a skúsim.
To by mi jinak docela chutnalo a proto dávám 3.bod