Jahodové krémeše

jabl.ko Kuchařka: jabl.ko

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 2 názory

Suroviny

Těsto:
250 g hladké mouky
250 g 100% tuku
250 ml smetany
Krém:
3/4 l mléka
2 jahodové pudinky
3 PL cukru
120 g másla
jahody
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tuk nastrouháme a zpracujeme těsto. Necháme pár hodin odpočinout. Pak těsto rozválíme na dva pláty, přeneseme na plech, propícháme vidličkou a každý upečeme zvlášť (nemusíme potírat vajíčkem).

  2. V mléku s cukrem uvaříme pudink, do ještě horkého přidáme máslo a nakrájené jahody. Naneseme na jeden plát a přiklopíme druhým plátem (ten můžeme i nakrájet na čtverce a potom uložit vedle sebe). Necháme přes noc uležet, aby těsto odvlhlo. Pocukrujeme a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 49 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jahodové krémeše

Tématické fráze: kremese jahodovy kremes kreméše recept albert recept na kremeše jahodové řezy albert kremeše s ovocem top recepty krémeš recepty s jahodami s jahodami recept jahodové ko kremese albert jahodový ko kremeše recepty top recepty kremese jahidove kremese jahodove čtverce kremeše sk kremeše recept

Zapomněl/a jsem heslo