Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové krémeše

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jabl.ko

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 203 kJ /
4 112 kcal
Bílkoviny62,09 g
Tuky292,15 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 705 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy304,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuk nastrouháme a zpracujeme těsto. Necháme pár hodin odpočinout. Pak těsto rozválíme na dva pláty, přeneseme na plech, propícháme vidličkou a každý upečeme zvlášť (nemusíme potírat vajíčkem). Krok 2: V mléku s cukrem uvaříme pudink, do ještě horkého přidáme máslo a nakrájené jahody. Naneseme na jeden plát a přiklopíme druhým plátem (ten můžeme i nakrájet na čtverce a potom uložit vedle sebe). Necháme přes noc uležet, aby těsto odvlhlo. Pocukrujeme a podáváme.

Zveřejněno 31. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodové krémeše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXDY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodové krémeše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXDY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kremese, recept na kremeše, jahodovy kremes, kreméše recept albert, kremeš s jahody, jahodove recepty, jahodové řezy albert, kremeše s ovocem, top recepty kremese, top recepty krémeš, kremeš jahodový, jahodový kremeš z mascarpone, recepty s jahodami, s jahodami recept, jahodové ko, kremese albert, jahodový ko, kremeše recepty, jahidove kremese, jahodove čtverce

Suroviny:
mouka hladká, tuk 100%, smetana, mléko, pudink jahodový, cukr, máslo, jahody

Přidat fotografie receptu