Dančí (jelení) kýta na víně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 251 kJ / 2 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,33 g |
Tuky | 196,89 g |
Vláknina | 31,45 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 30,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dančí (jelení) kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QLKl
Moje poznámka
Dančí (jelení) kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QLKl
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 9 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 10 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
danci kyta,
recepty z dančí kýty,
danci na cervenem vine,
dančí maso na víně,
danci kyta recept,
danci kyta recepty,
pečená dančí kýta,
danek na vine,
jelení maso na víně,
jelen na víně,
dančí kýta po myslivecku,
dančí kýta po myslivecku,
dančí kýta na smetaně,
jelení kýta na červeném víně,
recepty dančí kýta,
dančí kýta recept na guláš,
dančí pečeně,
jelení kýta na víně,
pečené dančí maso,
jeleni kyta recept
Suroviny:
kýta jelení,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
kůra citronová,
víno červené,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (5)