Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta s okurkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

3. 3. 2012 23:45

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny144,75 g
Tuky88,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,15 g
Sacharidy9,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso pečeme přikryté a při pečení otáčíme, je pak krásně měkké a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

14. 1. 2018 12:17

Takhle si představuji TOP RECEPT ! Super ! :yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 5. 2012 12:38

Hezky a poslušné hlásím,že to je fakt velmi dobré.Příště dám víc koření divočina,dělala sem poprvé a nevěděla jsem množství.
Takže mohu doporučit i srnčí masíčko na tento recept. Vybrakovat mrazáky a do toho,stejné budou ty "lepší" polovice celé příští dva týdny čučet do bedny.:-* :-D Jo, a dala jsem bodík velký jako hrad. :-8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 5. 2012 10:40

Bahula:V deset se to dopeklo, vybrala jsem masíčko a dodělala šťávičku, nakrájela masíčko a šup s ním nazpátek do pekáče /trošíčku se rozpadlo/ ale nebudu čekat až to vychladne ,pak se to usuší/ a nebude to dobré! Teď si odpočívá /apoň myslím /v kuchyni pod poklicí. Na oběd ohřeju:-p.Šťáva potřebuje trošku toho citronu ,tak jsem ho přidala.:-D

Bahula Bahula

4. 5. 2012 09:38

Veronika.Hrozna:Doufám, že bude chutnat, nám chutnalo moc :-p:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 5. 2012 08:12

Veronika.Hrozna:Už se to peče hodinu ,takže dneska si doufám pochutnáme.:-D ˇManžel za mnou chodí,a upozorňuje jestli to polévám a kontroluju ,prý aby se to nepřipálilo!:-S :-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 4. 2012 09:50

Bahula:Velice děkuji.Akorát manžel seděl na terase a ptal se "jestli už přišla odpověď "jakou divočinu použít! Z očí mu čišel mlsný pohled ! Na jiné věci zapomene okamžitě,ale tohle si zapamatoval,že jsem mu říkala něco o koření na srčí kýtu!
Zajímavé! ;-)No,to byla fuška než si sehnal koření od Vitany,prohledal obchody od Bratislavy až po Dunajskou Středu!
Nakonec včera koupil v Lidlu v Šamoríně! Zítra se to peče ze srnčího!Písnu jaké to bylo! ;-)

Bahula Bahula

29. 4. 2012 08:21

Veronika.Hrozna: Vitana:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 4. 2012 07:39

Bahula:Jenom jednu informaci mám 4 druhy koření od 4 výrobcu divočina,jaké jsi použila :-?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 4. 2012 07:37

Veronika.Hrozna:Už vidím ,že to tady nikdo nezkusil ze srnčího,tak jdu zítra na věc.:-(

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 3. 2012 18:51

nofrona:Už jste zkusila to srnčí ? Jestli se podaří, vařím ze srčího taky!;-):-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 3. 2012 18:49

Monika:To je to,ani já nemám jelení masíčko,já už bych ho dávno uvařila ,hrozně se mi recept líbí.Kdejaká havěť divoká v mrazáku je, ale jelen ne !:-p:-p:-p:-p Chodím se mlsně dívat každý den na tento recept!;-)

Monika

15. 3. 2012 12:57

A toto je typický příklad klasifikace receptu, samé chvály na fotku, ale nikdo nevyzkoušel. Tak nechápu na co je hodnocení, já myslela, že se hodnotí recept po vyzkoušení!!!! To je opravdu zavádějící. :-((:-((

Dana61

5. 3. 2012 14:37

no, co na to říct - nemám jelena ani srnku, tak v této chvíli jen polknu :yes::-D

pipre pipre

5. 3. 2012 11:36

Recept se mi moc líbí:yes:+22

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 3. 2012 11:22

Evi, opravdu parádní:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jeleni kyta recepty jelení kýta jelení kýta recept jelení nudličky jelení kýta recepty jeleni kyty s okurkou jelení maso kýta recepty luxusní recepty na jelení kýtu jelení recepty recepty z jelení kýty recept na jelení kýtu pečeme jelena jídla z jelení kýty jelení na nudličky uzená jelení kýta jak udelat jelení šunku recepty z jeleního masa jelen doba peceni kořeni na na jelena ptáčky z jeleního masa

Suroviny: kýta jelení, okurky sterilované, šunka, slanina uzená, koření na divočinu, sádlo, máslo, smetana kysaná, okurky sterilované, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jelení kýta s okurkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LnGX