Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,88 g |
Tuky | 102,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,85 g |
Postup přípravy
Necháme zatuhnout v chladu.
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený Pepíkův hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVn2
Moje poznámka
Nepečený Pepíkův hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVn2
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 2 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 15 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 15 hodinami
Tématické fráze:
čokoládový hřbet,
recept čokolikér,
pepíkův kávový,
čokoládový nepečený hřbet,
pepíkův bramborový,
nepečený srnčí hřbet,
nepeceny do hrbetu kokos,
jablečný hřbet s piškoty,
nepečený hřbet,
čokolikér,
cokoladovy nepeceny srnčí hřbet,
nepeceny hřbet z piskotu,
čokoladový hřbet s piškoty,
pepíkovi,
jehneci hrbet s kokos,
nepečený srnčí hřbet čokoládový,
nepečený čokoládový srnčí hřbet,
piskotovy hrbet nepeceny,
nepečený čokoládový hřbet,
čokoládový hřbet nepeceny
Suroviny:
piškoty,
kokos strouhaný,
rozinky,
rum,
kůra pomerančová,
máslo,
jogurt,
cukr moučkový,
čokoláda bílá,
likér,
želatina,
ořechy vlašské,
čokoláda hořká,
lupínky mandlové
Komentáře (3)