Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fougasse

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 2. 2013 14:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 520 kJ / 2 036 kcal
Bílkoviny57,75 g
Tuky34,80 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy363,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Preferment dodá pečivu trochu jinou, plnější, rozvinutější chuť. Kdo vyzkouší, pochopí...

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Ten, kdo si nechce hrát s výrobou listů, může z těsta udělat obyčejné, přesto neobyčejně chutnající, bagetky http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/rohliky...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

14. 2. 2013 17:26

Moc hezké listy :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

14. 2. 2013 17:12

Děvče, kde na ty nápady chodíš? Žasnu :-O:-O:yes::yes:

spagetka spagetka

14. 2. 2013 15:45

Cathleen, Preferment je vlastně obdoba obyčejného kvásku, dá se říct?, jen nedáváš cukr a kvasíš déle. dotaz, do jak velké nádoby ho dáváš, a sklepneš po, aby nepřekynul, myslím? Jinak se mi to líbí, tím pomalejším kvašením se to líp prolne, je to tak?.....
Jéé, už jsem si to našla na tvých webovkách :-K:-K:-K:-K:yes::yes::yes: Zkusím nejdřív ty bramborové bagetky

senky senky

14. 2. 2013 15:21

No to je boží:yes::yes: a musí božsky chutnat:yes::-*

jirholu jirholu

14. 2. 2013 15:10

Moc se mně to líbí ;-):yes: +3:yes:

aaadobromila

14. 2. 2013 15:08

Cathleen, to je paráda! Ty listy jsou fakt efektní...někdy jsem takhle viděla v knížce udělané koruny stromů...tohle je lepší ! Určitě zkusím.

Nadja Nadja

14. 2. 2013 14:59

cathleen: děkuji za odpověď, která se objevila dříve, než jsem dopsala svůj komentík.

Nadja Nadja

14. 2. 2013 14:58

cathleen: :yes: Krásné, jako vždy. Je to tedy vpodstatě chlebové těsto, že.
:-? ... živého, lisovaného droždí - myslíš tím část z klasické 42 g kostičky droždí? Nebo je to něco, co zase neznám?

cathleen cathleen

14. 2. 2013 14:45

simonabr: ano, na váhu nebo v kostičce. Psala jsem to takhle, aby si někdo nemyslel, že tak malá gramáž (1-2 g) platí pro sušené droždí;-)

simonabr

14. 2. 2013 14:43

Živé lisované droždí je to obyčejné, co koupím v obchodě na váhu nebo je to nějaké speciální?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: preferment z čeho udělat preferment zive lisovane drozdi fogasse bramborové fougasse fouggasse fougassi. fugasíčci recept na fouggase lisované kostičky droždí jak si vyrobit doma preferment fougasse z kvásku fugasse recepti.ru fugasse recept primapekarna.estranky.cz

Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, olej, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, droždí

TopRecepty.cz

Fougasse

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJ44