Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 130 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 147,06 g |
Vláknina | 39,45 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 490,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Moje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečení z kefíru,
jablečný koláč z kefíru,
kefirove řezy s jablky,
kefír jablka,
pečení s z kefíru,
pečení s kefíru,
jablečny koláč kefir,
kefírové řezy s s jablky,
dia jablečné řezy,
podmáslí nebo kefír,
peceni kefirove rezy,
kefírov jablk,
kefírová jablečná,
recept jablečná kefírová,
recepty sladkosti z kefíru,
kefir recepty,
jablečný moučník z kefíru,
sladkost z kefíru,
kefírové řezy s jablky dia,
řezy s kefírem a jablky
Suroviny:
kefír,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
cukr,
kakao,
kefír,
pomeranče,
jablko,
Komentáře (22)
Tak jsem upekla a já fakt nesnáším loupat a strouhat jablka a loupání pomerančů. ALE buchta je taaaaaaak dooobraaaa, že to přežiju a budu rozhodně péct zase