Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 647 kJ / 1 111 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,26 g | 
| Tuky | 36,37 g | 
| Vláknina | 16,50 g | 
| Cholesterol | 596 mg | 
| Sodík | 1,26 g | 
| Sůl | 2,97 g | 
| Sacharidy | 131,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme a necháme zchladnout. Poté je rozmačkáme.
	Krok 2: Mezitím nakrájíme maso a hlívu na menší kostičky, osolíme a orestujeme je na oleji. Necháme zchladnout.
Do brambor vmícháme kysanou smetanu, maso s hlívou, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, bylinky a dochutíme. Krok 3: Kulatou misku vhodnou do trouby vymažeme sádlem, můžeme nazdobit listy medvědího česneku, které přilepíme na stěny, vysypeme strouhankou a opatrně vložíme směs, kterou uhladíme. Misku přikyjeme alobalem a dáme do vodní lázně do rozpálené trouby na 220°C. Necháme cca 45 minut, dokud neztuhne. Poté vyjmeme, necháme trochu zchladnout a vyklopíme.
Podáváme se zeleninovým salátem nebo kysaným zelím.
Do brambor vmícháme kysanou smetanu, maso s hlívou, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, bylinky a dochutíme. Krok 3: Kulatou misku vhodnou do trouby vymažeme sádlem, můžeme nazdobit listy medvědího česneku, které přilepíme na stěny, vysypeme strouhankou a opatrně vložíme směs, kterou uhladíme. Misku přikyjeme alobalem a dáme do vodní lázně do rozpálené trouby na 220°C. Necháme cca 45 minut, dokud neztuhne. Poté vyjmeme, necháme trochu zchladnout a vyklopíme.
Podáváme se zeleninovým salátem nebo kysaným zelím.
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bramborová Charlotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9A3z
Moje poznámka
					
				
Bramborová Charlotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9A3z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							charlotta, 
						
						
							jak nazdobit bramborovou kaši, 
						
						
							brambory  charllote, 
						
						
							brambory  charllote, 
						
						
							charlotta recept, 
						
						
							recepty - charlotta, 
						
						
							charlotta sadlo, 
						
						
							zapékané brambory s pancetou, 
						
						
							jahodové zuccotto, 
						
						
							recept charlotta
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							řízky kuřecí, 
						
						
							hlíva ústřičná, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							česnek mědvědí, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							strouhanka
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (17)
no teda, Andrej, na co ty nepřijdeš
A ta králičí s brusinkovými palačinkami - hmmm, to zní taky výborně