Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 55,64 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme z obou stran olejem. Necháme asi 2 hodiny v chladu odležet.
Krok 2: Po rozehřátí grilu vložíme roštěnky na rošt a z každé strany je asi 4 minuty grilujeme.
Krok 3: Před dokončením potíráme roztopeným máslem.
Krok 4: Hotové plátky dáme na opečené brambory a obložíme hořčicí,posekanou cibulí, kapií, okurkou, hlávkovým salátem a petrželovou natí.
Zveřejněno 2. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obložená roštěnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5w08
Moje poznámka
Obložená roštěnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5w08
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 12 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 15 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 19 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 9 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 12 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
roštenka recepty,
rostenka na grilu,
brambůrky v crispu,
roštěnky na crispu,
nizka rošténka,
sanelska rostenka,
kolena oblozena
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
olej,
máslo,
brambory,
hořčice,
cibule,
kapie,
okurka čerstvá,
salát hlávkový,
nať petrželová
Komentáře (4)
Nevidno žádného smajlíka a pokud tedy nedošlo ke zkratu při psaní, moc nerozumím formulaci "...roštěnou, pěkně nizounkou." Má to nějaký důvod? Já totiž naopak, u nízkého roštěnce, vybírám ten nejvyšší.
Brambůrky jsem pekla na crispu v mikrovlnce podle tohoto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/30171-bramborypolo...