Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obložená roštěnka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

andy.333

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 994 kJ /
955 kcal
Bílkoviny12,24 g
Tuky55,64 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy93,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme z obou stran olejem. Necháme asi 2 hodiny v chladu odležet. Krok 2: Po rozehřátí grilu vložíme roštěnky na rošt a z každé strany je asi 4 minuty grilujeme. Krok 3: Před dokončením potíráme roztopeným máslem. Krok 4: Hotové plátky dáme na opečené brambory a obložíme hořčicí,posekanou cibulí, kapií, okurkou, hlávkovým salátem a petrželovou natí.

Zveřejněno 2. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložená roštěnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5w08

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložená roštěnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5w08

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

casino:aj ja...

spagetka:
Nevidno žádného smajlíka a pokud tedy nedošlo ke zkratu při psaní, moc nerozumím formulaci "...roštěnou, pěkně nizounkou." Má to nějaký důvod? Já totiž naopak, u nízkého roštěnce, vybírám ten nejvyšší.

Včera jsem neodolala - jak už kupuju minimálně hovězí maso (nemyslím teď na vývary, polévky, to ano), tak včera měl náš řezník tak nááádhernou roštěnou, pěkně nizounkou. Nechala jsem si uříznout 4 plátky a hledám, co z toho, našla jsem si toto. Solila jsem až těsně před grilováním. Bylo to dobré.
Brambůrky jsem pekla na crispu v mikrovlnce podle tohoto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/30171-bramborypolo...

Tématické fráze:
roštenka recepty, rostenka na grilu, brambůrky v crispu, roštěnky na crispu, nizka rošténka, sanelska rostenka, kolena oblozena

Suroviny:
roštěná hovězí, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, olej, máslo, brambory, hořčice, cibule, kapie, okurka čerstvá, salát hlávkový, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu