Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 376 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,66 g |
Tuky | 22,52 g |
Vláknina | 18,88 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 105,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mungoráčky - "bramboráčky" z fazolek mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkzM
Moje poznámka
Mungoráčky - "bramboráčky" z fazolek mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkzM
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 20 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 29 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 44 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 56 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
naklíčené mungo fazole recept,
fazole mungo recepty,
fazole mungo recept,
mungo fazolky-recepty,
fazole recept,
mungo recepty,
mungo fazolky recepty,
recept na fazole mungo,
mungo placky,
mungo recept,
recepty z naklíčených fazolí mungo,
fazole recepty,
recepty fazole mungo,
fazolky mungo recepty,
recepty na fazole mungo,
recepty z fazolí mungo,
mungo fazole recept,
recept mungo,
recept fazole,
placičky z naklíčeného munga
Suroviny:
fazole mungo,
česnek,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
majoránka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)