Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 5 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 16 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka III
Stup_d před 3 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 8 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 8 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 8 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 8 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 13 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 13 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka,
omáčka z divočáka,
divočák na grilu,
divoké prase recepty,
divočák recepty,
recepty z divokeho prasete,
pikantni omacka,
recepty divoke prase,
divočák na černo,
recepty na divoke prase,
grilování zvěřiny,
prase divoké recepty,
omáčky z divočáka,
grilování divočáka,
divoké prase recept,
divočák na grilu recept,
recepty divočák,
divoké prase na grilu,
minutky z divocaka,
omačka s divočaka
Suroviny:
zavařenina rybízová,
zavařenina malinová,
hořčice,
kůra citronová,
sůl,
jalovec,
víno červené
Komentáře (8)